Pa ne zvuci mi to poznato. Mislim naziv restorana. Mada sam guglao i njega mi daje kao najbolji kao... Ali ovo je tipa neki Saran, ali je Saran u Zemunu...
Nije jedina. Moraš bre da izvadiš izvod iz knjige vernika, to ti je 240 din. neki lik skoro za opkladu od 300 kinti menj'o stranu, smijali se što je morao da plati tu taksu 240 kinti.
Ma jok, samo dođeš kod popa i kažeš da si nekršteni agnostik ali si otkrio veru. To kod pravoslavnog, kod katoličkog ili kod hodže samo dođeš i kažeš da si pravoslavac i da želiš da promeniš veru u njihovu, jedva te dočekaju.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
хаха прцам те мало
Neka živiiiii živooot svoooj! Akooooo jeeeee sreećnoooom čiiiiiniiiiiiiiiii!!!
Jel zna neko kako se zove onaj poznati riblji restoran iza Ade, na putu ka Ostruznici?
Da nije "Mika Alas" Brndnga?
Onaj što je u onom vozu na marini? Inače, ne znam, jebiga:)
Pa ne zvuci mi to poznato. Mislim naziv restorana. Mada sam guglao i njega mi daje kao najbolji kao... Ali ovo je tipa neki Saran, ali je Saran u Zemunu...
Jebem li ga ne znam onda.
Nije ni Kraljicin vagon. :) Hvala u svakom slucaju
Kada celjade mijenja vjeru mora.li trazit ispisnicu iz stare vjere?
ne mora, nije ti to stranka
A iz stranke mora? Fala, znao sam da me žena zajebava.
Nije jedina. Moraš bre da izvadiš izvod iz knjige vernika, to ti je 240 din. neki lik skoro za opkladu od 300 kinti menj'o stranu, smijali se što je morao da plati tu taksu 240 kinti.
Ima li ko da banuje ovog smaraca dionisija?
Nema, moraju prvo ispisnice da vade...jebooooteee.
Ko? Moderatori?
Neće vam pomoći prelazak u pravoslavlje kada dođu rusi da vas potamane.
Kukuuuu.
Ma jok, samo dođeš kod popa i kažeš da si nekršteni agnostik ali si otkrio veru. To kod pravoslavnog, kod katoličkog ili kod hodže samo dođeš i kažeš da si pravoslavac i da želiš da promeniš veru u njihovu, jedva te dočekaju.
Јел боље да јебеш са кондомом коме је истеко рок или без ичега ако имаш на уму да не постанеш ћаћа ?
Najbolje bez ribe.