Nema Jericho, mislim ima ali jedna verzija ne radi, druga je smotana a treću nisam ni skidao, ima 400 i nešto kilobajta pa pretpostavljam da je i ona sranje.
Ne znam da li pod "smotana" mislis zipovana, ta verzija radi, mada iz 3 kruga nisam dobio sestice d'izadjem, pa sam je obrisao smesta.
zašto aj ne mogu da napravim poster? pokušavam već sto puta i dok učitava podatke, on mi izbaci da je prekinuta veza nešto server zeza ne prima..iskreno ne čitam pažljivo..al uglavnom mi izbaci istu stranu mozzila kao kad nestane net i pita me da li da pošalje ponovo podatke i kad ja pristanem on me zajebe i napiše da je došlo do greške..
misim nije neki poster bitan al me nervira..
zašto aj ne mogu da napravim poster? pokušavam već sto puta i dok učitava podatke, on mi izbaci da je prekinuta veza nešto server zeza ne prima..iskreno ne čitam pažljivo..al uglavnom mi izbaci istu stranu mozzila kao kad nestane net i pita me da li da pošalje ponovo podatke i kad ja pristanem on me zajebe i napiše da je došlo do greške..
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kako se zove onaj klip sa crnjom koji peva ko iz bureta? Milioni ga pogledali ne mogu se setim!
Chocolate rain?
http://www.youtube.com/watch?v=EwTZ2xpQwpA
Hvala ti mešo zemljače! (probudio sam predke iz Zelenog krasa u sebi!)
http://www.youtube.com/watch?v=P6dUCOS1bM0
Ne znam da li pod "smotana" mislis zipovana, ta verzija radi, mada iz 3 kruga nisam dobio sestice d'izadjem, pa sam je obrisao smesta.
Zipovana, e, instalirah je ali način na koji se igrica igra mi se ne sviđa, previše je brzo i loše i traljavo odrađeno.
Ma, poć ću do trafike neke i jednostavno ću kupit igricu u fizičkom formatu, onu struja free.
Pa tako mozes i sam napraviti, i to mnogo jebackije nego te na trafici.
Je l' zna neko prevod os "Ai se eu te pego" na srpski? :D
Kolika je veličina slike koju kačiš Liblet? Ako ti je net loš, ponekad izbaci tu grešku.
Nešto na fazon "Uf, kad te zgrabim!", tako nešto. :D
Kul, još debeljuškastih polugolih riba.
Ko skonta, ima pivo od mene, ako 'oće.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/283282_209043885812221_209043559145587_508919_4438037_n.jpg
Picture i People je napisano velikim slovom. I nema tačke. xD
6
moze pivo, ali bolje ona analiza ...
Blake, NE? :D
Biće analiza :)
Грицка кажипрст, а поред њега има још 4 прста (кажипрст, средњи, домали и мали).
O, jebem ti, pa zar sam jedino ja 5 minuta gledala! :D
Riba im 6 prstiju lololo
Jebote, nikad ne bih skontala. lolo