Разноразно питање

1. Meso! Sta je sa avatarom!?

Nego..
    Ima neki sajt gde se prodaju one stare konzole tipa: Nintendo gamecube, ps one, NES, SNES, sega, sega saturn itd, itd?
    A da nije kupindo, limundo, ebay.

2. Страшно ме плаши чињеница да је Миња Субота радио недељом, а да Воја Недељковић ради суботом.
    Неко се игра нашим умовима...

3. Koji su uslovi prodaje na limundu? kako to sve funkcionise? Na primer postavim nešto i stavim početnu cenu 100 dinara, a očekujem da prodam barem za 700din. I licitiraju njih dvoica samo na primer, i najbolja ponuda bude 450 din, jel ja moram da prodam taj predmet onda iako mi ne odgovara cena ili?
    I kako se osigura da ti taj koji da najbolju ponudu stvarno kupi to što je licitirao?

4. Е Пане Петре, шта би са оном девојком без цвећа, виђаш ли је? си је каро?

5. Ne moraš ti da prodaš ali onda dobiješ negativnu ocenu. Ta negativna ocena označava da nisi ispoštovao prodaju, pa ostali znaju da si zajebo i neće više da kupuju od tebe. Nešto na tu foru ide....

6. виђаш ли је? си је каро?

Nisam je karo, smuvala se posle dve tri nedelje sa mojim ortakom.

a na primer, jedan ponudi za nešto 1000 din, i hoće to da kupi stvarno, a najbolja ponuda bude od nekog lika 1200 din recimo, a on se samo sprda i neće da kupi ustvari, šta onda? Mislim jel rešeno ovo nečim ili je na divljaka sve?

7. E to već ne znam.

8. Meso! Sta je sa avatarom!?

Ovo sam pravi ja Sale, ili bar onaj kojim se predstavljam. Nema potrebe da mijenjam avatare da bi neko kad bi vidio da sam promijenio sliku ušao na profil i po ko zna koji put konstatovao da je avatar žešće sranje i da pljuje monitor bezveze.

A i nekako je lakše kad neko ne mijenja avatar, vidiš s kim pričaš bez gledanja u nik ili post, zapamtiš čoveka. Avatar ti dođe nešto ka faca. A faca se ne mijenja. Osim ako nisi hipster. U tom slučaju može. Tad će se i drugi ponudit da ti promijene facu.

9. a na primer, jedan ponudi za nešto 1000 din, i hoće to da kupi stvarno, a najbolja ponuda bude od nekog lika 1200 din recimo, a on se samo sprda i neće da kupi ustvari, šta onda?

Овај од 1000 може да пошаље поруку продавцу и да му каже, дајем ти сома динара, или дајем ти 800 динара. Ја сам тако узео пар ствари. Не добијеш оцену, али купио си шта ти треба.

10. A nisi me skontao, mislio sam na to šta toga koji da najbolju ponudu obavezuje da će stvarno da kupi? a ne da kaže ''dobro licitiro sam, dobio sam, idem sad napolje malo''.

11. Mora pri registraciji da se slika lična karta i sve, tako obezbeđuju.

12. Како се зове тема са погађањем рифова? Оћете да снимим који да се играмо? :)

13. Ima neki sajt gde se prodaju one stare konzole tipa: Nintendo gamecube, ps one, NES, SNES, sega, sega saturn itd, itd?
    A da nije kupindo, limundo, ebay.

Мој цимер купио на купинду. А што заобилазиш те сајтове?

14. Ima li trčanje u mjesto ikakvog efekta?

15. јебига не знам ни ја

16. Нема ако би тео да стигнеш негде.

17. Haha, to jes Mlato, no reko ako je isti efekat onda bolje da se trči umjesto, može bit da ti dosadi ili ne moš više trčat pa moraš pješke da se vraćeš, ovako samo izađeš iz podruma i uđeš u kuću. Al mislim da nije to to, mislim, ne moš držat ravnotežu, nije to to.

18. Мешо, де си, никако да се поздравимо. :=)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.