Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Датум одигравања : 20.04.2011
Резултат (у победама) : 2-5
Постава вукајлије :Лаки , Ксела , Из Сенке , Душан 1001 , Саншајн , Јорганџија
Прво што сам приметио је да репрезентација игра равно на месец дана!Ни мање ни више , тачно месец дана , сваког двадесетог у месецу......
Иначе, неславно смо се провели против ППП-а.Пре три месеца смо их поразили 6-1 , али сада је слика била потпуно другачија.Доминирали су у сваком сегменту игре.Нисмо имали добру пас игру нити напад и реализацију.Руку на срце , две утакмице смо изгубили на грешке , једну на само једну моју грешку , а једну на Кселине 3.Остале мање више заслужене.Најгоре од свега је што смо постигли само 2 гола , Саншајн један и ја један.
БИГ терен нам је непознат , а репрезентација игра само на БИГ терену , тако да се долази до једноставног закључка, морамо више да тренирамо на њему.
Hteo sam da se ubijem, 3 puta na istu foru sam sjebao jebiga...
Imam predlog organizujemo vukajlija ligu 3-3 jer smo stvarno neuigrani na big terenu a uveren sam da bi 2-2 na klasiku sad pobedili 90 % timova sa onog sajta
2 на 2 смо докторирали , знам када играм у рандом собама , само станем у одбрану и бацам пасеве ......ретко кад губим........ док је ово већ друга прича....
Али 3 на 3 лига , то је већ захтевно и чини ми се , неизводљиво за наше услове.....број играча , јачи хостови , одазивања , једноставно не би ишло...
A da probamo sa nekim 3 na 3 turnirima? Ili da se odredi neki termin, na primer svako veče u 9, pa da se skupimo i da igramo na big terenu, baš nam je velika nepoznanica...
Jeste laki al kontam ima nas 10 timova po 3 igrača čini mi se to je 30 igrača ukupno znači mogli bi neku mini ligu od 6 timova svaki tim da ima 5 igrača 3 igraju 2 izmene ne možemo ovako pre 3 meseca i mi i ppp smo bili početnici u heksu oni su se uigrali 3-3 big i igraju odlično za razliku od nas a to što ti kažeš je sasvim tačno da smo doktorirali 2-2 i nadam se da bi pomoću lige mogli da stignemo do sličnog učinka i u igri 3-3big
Dule pričali smo o tome i shvatili da nema sile, prvo zbog neodgovornosti takmičara, drugo zbog hostova...
Mislim da je lupus dao dobru ideju, ipak su turniri bolji, a i brzo se odigraju. A ovako, ako bi bila liga, traje 2 mjeseca, sto je stvarno previse. Turnir, sad ga igras, sad ga ne igras, mislim da je bolje, ali to cisto da se uvjezbamo za big teren.
Па имамо две опције , ово што рече Лупус , или да пређемо на 3 на 3 лигу од следеће сезоне , да прескочимо ову досадашњу 2 на 2.Правила би била иста само што би се играло на 5 минута обавезно.Али ипак .....не знам , видећемо , мора неко изјашњавање да падне.....
Ја се одјављујем за сада , сутра ћемо причати....
Ti, Dule, Džanki i Reme obavezno, svako veče 3v3 sobu pravimo i vi vežbate za SHB!
Laki to bi mozda bilo i najpametnije, a i tim bi moglo tada da cini bar 4 igraca, mislim da bi bilo zanimljivije, ali ono sto ste rekli da igraci budu sa vukajlije, tj. da imaju nalog 2 mjeseca, mislim da je i to u redu.
Evo večeras smo igrali sa TropaDeElite ili kako već. Momci su nas sabijali skoro celu tekmu, kao Barsa. Ja nisam uspeo da proturim nijednu loptu napred jer kad lopta dođe do mene, odmah me napadaju i između mene i Džankija stoje 2 igrača. Pri tome je njihova ekipa negde na sredini tabele. Ako ne od ovde, onda od sledeće lige bi trebalo da se razmišlja o 3 na 3. Mislim da je za sad sasvim dovoljno da se skupljamo uveče, ali da nas bude 7-8 i da igramo na big terenu, čisto malo da ga upoznamo.
Dušane, Reme, Džanki, Lupuse, Madafaka imate privatne poruke.
Evo i malo iz mog ugla.
Bilo je 5:2 a dobismo i onu zadnju, jos rekreativniju od ostalih. E sad, nije mi namera da vas dodatno skenjavam ali te dve sto ste nas dobili nije igrao najjaci sastav (Calavera, Timmi, Pojmovic i ja) nego neki kombinovani, od cega tu drugu cak sa tri rezerve (inace, moca je zesca kiksara ali mnogo dobar covek pa smo ga zato pustili, a kojot uopste ne igra nego dodje ponekad da gleda i chatuje.. vukotic je takodje kiksara ali veceras je igrao dobro, jedino je Toma solidan). Najiskrenije, sa ovom vasom sadasnjom igrom, ne verujem da biste nas u najjacem sastavu dobili i jednu pa sve i da smo igrali 10 partija, bilo 3na3 ili 4na4. Sto se tice 2na2 igranja, mozemo se i tu okusati, ni to nam ne ide nista losije, ali ovo je trenutno aktuelno pa peglamo mnogo vise 3na3.
Dakle, potrebna vam je praksa na velikom terenu 3na3. Mi igramo tu neku trougao formaciju, posto se nas cetvorica dosta kapiramo i nebitno je u kom sastavu igramo jer se svi citamo medjusobno. Pokrivamo se i krecemo u trouglu, sa rotacijama kad neko napusti svoju poziciju. Kad uskoci neko od ovih ostalih, tu vec ima dosta problema, pogotovo u odbrani. Ima nas 10-12 koji igramo kao redovno pa ni mi nemamo forumsku ligu ali peglamo otprilike svako vece po jedno sat vremena, a nas cetvorica najboljih igramo od nedavno i tu 3na3 ligu na ESL-u, sto je takodje jako dobar trening. Ligu 3na3 pravite samo ako ima bar 6 ekipa, a svakako bi trebalo da cesce igrate ovako rekreativno. Napravite sobu za 12 ljudi, to su 4 ekipice, sasvim dovoljno.. uglavnom, bitno je samo vreme, kroz veci broj meceva cete se uigrati i to je to.
http://img855.imageshack.us/img855/3764/123fj.png
KONACNO MOGU DA SNIMAM , ADMIN SE SMILOVAO ! AAAA !
Rokaj, snimaj :D
Ja čekam da vidim printskrin od juče. Ajde Senko, da ljudi vide ono dranje. :)
E ja sam juče nestao zato što mi se ispraznila baterija... Da ne pomislite da sam pobegao :D
Ma opušteno, posle smo senka i ja izvršili genocid tamo. Vezali smo nekih desetak pobeda. I nas dvojica smo dobili osmoricu ili koliko ih je već bilo, na malom terenu. :) znači kobjašnjavamo! Pitaj Senku. :)))) saradnja do jaja ako ćemo realno, pas igrom drobimo protivnike. Niko nije pola prešao. :)
Dobra je ova funkcija za snimanje :D