Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Cestitam prvu pobedu! :D
Hvala steleksde :D Pogodi sa kim igramo sledeću utakmicu :D
Не знам који ми је курац , два дана већ играм са Литванцима а лага ни за лек , само клизи...
http://www.haxball.com/?roomid=9d64c0eb3dc2b84522af2d7293d7208797aa4265cc6752ae18fda19fbaebe101&pass=1
Ulazite.
'Oće li neko?
http://www.haxball.com/?roomid=9d64c0eb3dc2b84522af2d7293d7208797aa4265cc6752ae18fda19fbaebe101&pass=1
Lupuse,sa Burekom? :D
Мање више је остало само једно кључно питање.
Да ли да правимо лигу 3 на 3 или да остане ова 2 на 2?
3 на 3 можемо и рекреативно , 2 на 2 смо се већ уходали и требало би да наставимо да одржавамо традицију.....
big bi ojacao reprezentaciju sigurno, trebali bi nekad probat da vidimo kako bi i to islo.
2 na 2 ostaje bre . E sad moze neki turnir 3 na 3 pored , ali mesani timovi , kome ko odgovara za tu igru .
Нашао см идеалан компромис!Лига остаје 2 на 2 , док ће се куп краља играти 3 на 3 јер ионако имамо обавезних 3 играча у тиму.И да не би било само спорадичног играња , куп мечеви ће се играти на 3 победе , дакле тим који први оствари три победе иде даље , а утакмице ће трајати по 10 минута.
Шта кажете?
Плус наравно , спорадично играње ...
može slažem se
I ja sam za .. Samo bi bilo bolje da ne moraju biti iste ekipe iz lige i u kupu ? Mada moze i ovako.
Protiv.
Sad sam koncano pogledao mec protiv Double Shot-a, i dobro ste igrali osim sto ste posle vodjstva dozvolili da previse drze loptu pa su morali nekako da ga zavuku, a posle i drugi. Tu se najbolje vidi ona "trougao" taktika o kojoj sam pricao jer i oni igraju isto kao mi, pa to prostudirajte malo.
Стелексе , ни ти немаш довољно бодова да би играо лигу....а нема ни То ни Сремски Нинџа....
Slažem se sa nindzom odigrali smo previše stegnuto posle datog gola al vidi se i te kakav napredak u odnosu na ranije mečeve
Ne brini se Lazare,nabavicu jos tih 16 lagano :D