HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Ксела треба да остане на месту капитена... Толико...

2. ksela gubi sa po 5 gola razlike

4 gola razlike, ali ja bar uspem da okupim igrače :)

3. Ксела треба да остане на месту капитена... Толико...

:*

Dušane, Šokeru, To, Reme, Madafaka, izjasnite se da li da idem ili da ostanem.

4. Da ostane , ali i da ja zaigram sutra !

5. Немој бре терате Кселу, који вам је.

Ја сам се ових дана више посветио неким другим играма, али то не значи да нећемо да испегламо Арчере сутра. Хвала.

6. Što se tiče sutrašnje utakmice protiv Drvoseča odlučio sam da učinim jedan, mogu reći hrabar potez i na teren izvedem Krajišnike i samo Krajišnike, pošto su mi muda u procepu i besna rulja (Džanki i njegovi kladioničari i treći golman Grenobla) hoće da me svrgne. :)

7. Хоћемо ми остали моћи да гледамо ту утакмицу?

8. Lak plen za njih , dobijaju .

9. Хоћемо ми остали моћи да гледамо ту утакмицу?

Koji ostali? Ti i Dule ste prve izmene :)

10. Nemoj da vas brine sto ste pukli od Razjarenih, uigrani su dosta, pravi haxball nubovi :))

11. Pogledao sam mec, Lupus je imao cist zicer pri rezultatu 2:1 za vas, mogli ste voditi 2 razlike ladno vec posle nepuna dva i po minuta. A skoro svi golovi koje ste primili su smesni, iz nekih guzvi.

12. Da je Dule čvršće igrao odbranu mogli bismo lagano da zadržimo 2:1 a možda čak i povećamo prednost, ali jebiga, šta je tu je, ako ostanem na kapitenskoj poziciji znam koga nikad da ne menjam :)
    A mogao sam i ja da uđem da igram odbranu ali na to nisam mislio u trenutku jer na svoju poziciju više gledam kao na trenersku nego kapitensku.

13. Pogledao sam mec, Lupus je imao cist zicer pri rezultatu 2:1

Тачније, имао сам 2 зицераа. Један је био чист ко суза, а код другог су ме блокирали са обе стране и нисам могао да се померим. Засрали смо, ја можда највише и није ми проблем да то признам...

14. XelA ostani...
    nema govora o odlasku...
    Dzanki nije za organizaciju nek se ljuti do sutra...
    razocarao me je kad je zaboravio na mec jednom...

15. Овако , како би репрезентација имала на коме да тренира (читај , да се иживљава :))) , од осталих играча хекс бола који не играју за репрезентацију ће се оформити посебан "спаринг тим".Њих ће организовати неко од нерепрезентативаца , та почетак то је Лупус.Мислим да простије не може од овога.Играће се 3 на 3 , 4 на 4 , можда и 5 на 5 ако неко може то да испрати аплоудом.
    Сви који не играју за репрезентацију могу да се пријаве за спаринг тим.Играћемо по договору у заказано време.
    Пре свега , услови за одигравање овога су већи одазив и дуготрајна игра , сходно томе неће се баш често играти овакви мечеви.Акценат це бити на тактици и уигравању.

Ваш - председник савеза , селектор и капитен.

16. Prijavljujem se naravno :D

17. СВИ КОЈИ ХОЋЕ ДА ИГРАЈУ У СПАРИНГ ТИМУ НЕКА МИ СЕ ЈАВЕ НА ПВТ

СВИ КОЈИ ХОЋЕ ДА ИГРАЈУ У СПАРИНГ ТИМУ НЕКА МИ СЕ ЈАВЕ НА ПВТ

18. Ти Јоргане играш за репрезентацију само чекамо још твој дрес.......

19. Već rekoh Lupuse , hoću .

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.