Moze jos pet dana sto je "reklamirao" na cetu defku, bas da izvuce neki minus. I posle postovao na foru "Koje ste kurve dali ste coveku minus". Napisao bih "debilizam na nivou", al plasim se banovace me za vredjanje... :)
Kako vas nije sramota! Ostavili ste Kaizena na cedilu, čoveka koji vas je doveo tu gde jeste i bez koga ne biste bili niko i ništa! Niko od vas da ga pozove i pita kako si, kako ti je sajt! Da ga pozovete kao čoveka, kao prijatelja! Samo je Bata Gugi bio tu! A i te kako znate Kaizena da zovete kad vam nešto treba i kad treba da vam reši problem – vikao je Šomara koliko ga grlo nosi.
ovo banovanje zbog "navlačenja minusa" je preglupo
samo kad se malo zamisliš
zar ne bi trebalo banovati i one koji su videli komentar da nema minusa, pa lupili? saće neko: "pa kako ćeš utvrditi da su lupili minus zbog toga, možda im samo definicija nije za plus..."
što nas dovodi do tvrdnje sa početka - banovanje za "privlačenje minusa" je izuzetno glupo
da budem slikovit, osudili ste lika koji je pikirao kuću, a pustili ste petoricu pljačkaša
Како да лако претражим тему ову, јер видим да су људи питали доста, а ја сам се тек сад сетио да сам био поставио питање на њој?
+1?
Sećaš li se pitanja? Možda je tako lakše.
Питао сам зашто Каизен прати неке ауторе?
ЕДИТ
Могуће да сам поставио и на "разноразно питање" нисам сигуран, ал' логичније ми је да сам овде.
Da li je jebac banovan jer je napisao "vidi ovog degenerika"?
zato što smo dobri autori i voli da gleda naše sadržaje, poz
Mora da je bag.
A vidim sada i blz banovan...neka onda, udri milicijo moja!
Vucic za moda!
Макаронац, мене прати, а нисам објавио ништа квалитетно.
možda je neki tvoj bližnji, pa vjeruje u tebe i čeka neku kvalitetnu objavu :D
Mozete li Blz-u dodati jos 5 dana u ban, cisto da se nastavi niz?!
još 5 dana jer je navuko 5 minusa na defku
Moze jos pet dana sto je "reklamirao" na cetu defku, bas da izvuce neki minus. I posle postovao na foru "Koje ste kurve dali ste coveku minus". Napisao bih "debilizam na nivou", al plasim se banovace me za vredjanje... :)
На сваки минус по једна година бана, реално..неће никоме недостајати.
O Šomija budale, pa sad ćeš odvesti defku i u minus...
Kako vas nije sramota! Ostavili ste Kaizena na cedilu, čoveka koji vas je doveo tu gde jeste i bez koga ne biste bili niko i ništa! Niko od vas da ga pozove i pita kako si, kako ti je sajt! Da ga pozovete kao čoveka, kao prijatelja! Samo je Bata Gugi bio tu! A i te kako znate Kaizena da zovete kad vam nešto treba i kad treba da vam reši problem – vikao je Šomara koliko ga grlo nosi.
ovo banovanje zbog "navlačenja minusa" je preglupo
samo kad se malo zamisliš
zar ne bi trebalo banovati i one koji su videli komentar da nema minusa, pa lupili? saće neko: "pa kako ćeš utvrditi da su lupili minus zbog toga, možda im samo definicija nije za plus..."
što nas dovodi do tvrdnje sa početka - banovanje za "privlačenje minusa" je izuzetno glupo
da budem slikovit, osudili ste lika koji je pikirao kuću, a pustili ste petoricu pljačkaša
blzveze xD
stevanov post me inspiriše da hejtujem šuntu
BANUJTE
ŠUNTU PEDERA
17 zivih defki obrisite mi u zamenu za vracanje ,,havarija,, defke iz groblja mi
EDIT
?