Smiješne slike (Pravila su u prvom postu!)

1. po čemu, autobus, ajd konkretno?

2. jeste, a onaj tamo bradati je klošar, jer ima bradu neurednu.

3. kad malo bolje pogledaš, po čemu se da zaključiti da je ova žena siromašna? msm ako je to poenta...

pa jasno se na slici vidi da je i zena i dete pripadnik romske populacije. Da ne kazem, ciganini.

4. e pa to sam se ja zamislila... i ja sam isto zaključila da su sirotinja samo zato što su cigani, al kad sam malo bolje pogledala, normalno su obučeni i ona i dete, njoj kosa deluje čisto, samo razbarušeno. da nije ciganka, bila bi obična žena koja hrani dete...

5. lemaja
    po čemu, autobus, ajd konkretno?

Па јебига, прво изгледа прилично неуредно, сиротињска одјећа, коса ми заиста не изгледа чисто, једноставно одају сиротињски утисак. И да нису цигани, да им у фотошопу посвијетлимо пут, опет би изгледали сиротињски...

Коса јој изгледа масно, а не чисто.

6. Đe su sad borci za ciganska, pardon ROMSKA prava, da buču i huču o diskriminaciji roma?

7. Шта ћемо са овом губом на дететовом челу, Лемаја?

8. koja guba? neam pojma, meni ne deluju štrokavo, osim što su cigani... aj stvarno nek neko u ps posvetli put, stavi kosu da bude recimo plavuša, baš me zanima, možda mi je stvarno percepcija nešto sjebana....

9. Па не, за ову слику битан је само површински утисак, изгледају ко сиротиња на прву лопту и нема потребе залазити у детаље. Могуће је да они имају више пара од мене и тебе, али на прву лопту не одају такав утисак

10. pa to ti kažem, ja se zaletela na prvi utisak, i posle se zamislila, nešto sam se istripovala...

11. a to da imaju više para od nas, kladim se da jeste, oni dnevno više isprose nego što ja zaradim...

12. Pričajte vi šta hoćete ali Cigani cu najbogatiji ljudi, jer su đeca najveće blago.

13. Поготово кад их продаш

14. Kurac prodaš. Trgovina crnim robljem odavno nije u modi.

15. А ја, сад бијело робље актуелно. Молдавке и то.

16. Ahahahah koja pobeda!

17. аахааххахаа

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.