Prijava

Приметих да је на спортском форуму фудбал нешто заступљенији од баскета, па рекох да искористим прилику и отворим тему за све нас који пратимо баскет и наравно, иако то време на дозвољава сад, играмо исти.

Да ли више волите европски баскет или НБА? Да ли, и колико често играте? Колико сте добри у њему? Да ли сте тренирали можда, и ако јесте поделите искуства са другима. Да ли имате добар шут, или пак можете да се похвалите нечим другим?

Да вас чујем, баскеташи. :)

Ja bas ne pratim.

Ali volim sa ortacima da igram. :)
Visina mi dosta pomaze, ali nisam bas precizan. Bitno je da se zezamo.

EDIT: A sto ti nista ne pricas? :)

Уф што ја волим као "брзоноги плеј" да имам једног високог у екипи. Таман кад се залетим лоше на улаз, увек имам ком да спустим. :)

EDIT: A sto ti nista ne pricas? :)

Чекам да се мало друго испишу, па ћу ја, увек тако урадим. :)

Pa da. Dobra fora. :)

'Ajde. Sad cekamo druge da pisu. :)
Oftopik: Je l' se prezivas Zivkovic?

Ај на пвт ти одговарам, да не спемујемо овде.

Vise volim u kraju da bacim basket nego fudbal. Bolji mi je nekako.
A i zajebaniji je sport.
U fudbalu možeš biti ozbiljan nemač pojma ali ako trčiš i trudiš se, možeš da kidaš. Da bi igrao basket moraš da imaš skill. Barem malo.

Не гледам ни НБА ни Европу. Јбг. Први су циркус, ови други су лоши. Раније сам као и сви пратио Кингсе. Сад јбг, ни наши нису више тамо неки куртон. 'Оћу се цимати да гледам цео меч ради пар поена Миличића, Крстића и Радмана. И Стојке је већ матор, јбг. Тако да, видим само резлутате, сатистике и те глупости на вестима, али да гледам... курац.

Даље. Не сећам се кад сам последњи пут узео лопту, нема се времена. Пре сам пичио често... јбг. Овако, не бих да се хвалим, али прилично сам сигуран да бих вас добио све 1 на 1 или 5 на 1, како 'оћете, не бих се бунио. Најјачи сам, јбг. :) Шут, брзина, скок, преглед игре... ма све, јбт.

evo da otpočnem...

pratim redovno, u poslednje vrijeme redovnije NBA, ali više volim evropski stil igre... koji mi je ono kurac, potroše pet napada dok zabiju 4 poena, tako da me to nervira, a i oni daj mauti mi idu na kurac...

cijeli ljetnji raspust provedem na terenu i uglavnom se igra basket, jer je korisnije, mnogo se više istrčiš nego na fuci, a i zanimljivije je...

nikad nisam trenirao, osim što sam buriju koji jeste dodavao lopte...

šut očajan, ali košarkaška intiligencija, tj. praćenje igre i rezon na visokom nivou... nikad ne šuutam bezveze, bez obzira kolika zajebancija od basketa bila i mogu pik sa ovim čovjekom uvijek da odigram ko neš i
stoudmajer

P.S. ako pročita to ovaj čoek, nek se ne loži...

пар поена Миличића,

Брате, он је одличан ове сезоне, погледај му статистику, игра одлично. :)

JohnnyBK
Vise volim u kraju da bacim basket nego fudbal. Bolji mi je nekako.
A i zajebaniji je sport.

Лакше је скупити екипу за баскет. Ја покидам живце кад требам да скупим још 9 човека за фудбал, овако за баксет нађеш још 3 човека и може да се одигра добар баскет. :)

Ne gledam NBA. Gledam samo Evropsku košarku. Malo termini a malo i taj neki NBA fazon mi idu na nerve.
Volim rovovsku borbu. Ono run 'n' gun sranje me ne zanima.
Imam propusnicu za Partizan svake godine pa idem na 90% utakmica Partizana. I EL i NLB. I to već godinama. Uživo sam gledao sve igrače koji u Evropi nešto znače.

Лакше је скупити екипу за баскет. Ја покидам живце кад требам да скупим још 9 човека за фудбал, овако за баксет нађеш још 3 човека и може да се одигра добар баскет. :)

A i to isto. Basket možeš i jedan na jedan, mada tri na tri je keva. Za fudbal je bilo lakše kad smo bili klinci i već blejali svi spremni za partiju. Nema ni presvlačenja. Sada obaveze. Poslovi, fakulteti, ribe.....jbg, teže je.

Лакше је скупити екипу за баскет. Ја покидам живце кад требам да скупим још 9 човека за фудбал, овако за баксет нађеш још 3 човека и може да се одигра добар баскет. :)

Taj rad.
Moze i 1 na 1. :)

Gledam NBA uvek, pogotovo drugi deo sezone. Evropsku, manje vise. Partizan ponekad.
Vise volim fudbal, njega sam trenirao, igrao citav dan, ali obozavam i basket. Imam jednog ortaka, odemo zajedno na igraliste, tu su uglavnom oni igraci, sa znojnicama oko svakog uda. Oderemo ih, iako smo nizi za kosakrasku loptu.

Jedan na jedan me brzo smori. Posebno ako igram sa nekim bržim i nižim igračem.
Imam oko 192 i 100kg. Sporiji sam i mrzi me da trčim baš po tolikom prostoru za njim non stop. A i više sam timski igrač.

u su uglavnom oni igraci, sa znojnicama oko svakog uda. Oderemo ih, iako smo nizi za kosakrasku loptu.

Oni su mi omiljeni za dranje. Mislim trenirao sam košarku ali se ne ložim puno na taj look kad izađem da bacim koju.

Да, јбт. Не сећам се кад сам опичио фудбал.

Ја имам буразера који игра и једно и друго, али је залуђеник за фудбал, па му није тешко да се бакће око тога да зове 15 човека. :) Мада опет, нисам играо сигурно пар месеци, овако на терен за баскет изађем и сам, па шутирим у бесвест.

Највише ме нервира у баскету кад ми нешто није по вољи, а други кењају како се жалим. Играли овде у Митровици, али не на бетону, него на оној црвеној подлози, као гума нешто. Падала куша пре тога, све клизаво, не може у дриблинг да се пође, одма' падаш. Ту одма' изгубим вољу да играм, и надрндам се... Пропадне баскет, а ја мрзим да ми се цела партија ослања на шут...

Ja bre igram basket onako opusteno. Nema tu presvlacenja, cimanja i statijaznam.
Nego onako, kako mi odgovara. :)

не може у дриблинг да се пође, одма' падаш.

Uf a kod nas u kraju napravili kiks i ofarbali nekom čudnom farbom "reket". I bez kiše je zajebano ali ako onako malo pada, ozbiljni padovi se dešavaju. Bilo je već par lomova i iščašenja.

Фудбал је мени бољи. Иако сам баскет тренирао 10 година, док колено није урадило своје! После сам се окренуо букснама. (Човече која год тема да се појави, код мене има везе са букснама..) А фудбал зато што више зависи од екипе а мање од појединаца.