Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Da nije bilo Vukajlije kurac bi vi sad pisali na forumu Vukajlije
https://www.planplus.rs/surcin/becmen/ulice
Da l me jebeš da postoji ulica Bečmenskih ilegalaca. O.o
Postojala je, ne zove se vise tako
Da ne bi Vukajlije, ne bih sada po 1156. put menjala usranu lozinku, jer je ne bih ni imala, jebogaja, buahaha, navika. I, ne bih znala da danas ljudi ovde ne zovu vise duple Slavko...kao nekada, nostalgie aaah. I smorila se sto nema vise prosera, jer sam sanjala onaj, ako se secate, lik za avion sto je napisao nesto kao: "aaaa, jeeeeste, ja ga imam kod kuce..." seticu se ja jos zasto...
Zdrawo anđele
Boh ja mislim da je metalika neka ova dora
Dora d explorer
Onda klasičan nepozdrav jbg
Bude li imala guzičentinu do jaja i lepuškasta da je npr sjebo si se
Sto je najgore(ili najbolje jbg sada) mislim da ima guzicetinu i da je lepuskasta xd
I šta sad?
A brt na profilu neka pesma pocinje sa DARK kako to moze biti nemetalika? Xd
ta pesma je od simona i garfunkela, folk duo iz 60-ih, nije metalika xd
Јесте металика, слажем се са бечменом