Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ovo sam već verovatno i pisala negde ovde - u jednoj osnovnoj školi u prigradskom naselju, u jednom odeljenju ima cigančica koja se zove ANOMALIJA. valda su roditelji teli da je nazovu ana marija pa se malo zbunili... a i matičar očigledno neki retard....
Sintija.
Joško.
Joško Mrkvička.
Domagoj
Stratimir
http://gamers.ba/slikadana/1236286610-8052.jpg
Kraj, zaključavaj. Doduše nije ime ali zaključavaj.
Контам да многи због таквих имена наденутих, не догурају ни до седмог разреда.
Даље:
- Романса
- Милка
Која би иронија живота била, да си дијабетичар и да ти се жена зове Романса или Милка...
Маринко, Нетребала, Маслачак, Слађан...
Ne znam da li spomenuh, ali Svemirko.
Kako brate? Zašto? Eno, baš danas videh, promena imena 2 soma. Jebote, ne da bih ga promenio da sam na njenom mestu nego bih mu jeb'o kevu!
Pelagija
To mi zvuci kao neka bolest.
Stanica. Ortak im'o kevu Stanicu pa smo ga stalno zajebavali nešto tipa: "kren'o ja na Stanicu, kad ono velika gužva" lolololo
Је л' поменуо неко оног што извештава за Прву Телевизију из Холивуда? Лик се зове Мислав Желе, јебо га кум.
To mi zvuci kao neka bolest.
Sad sam bio sa ortakom do neke doktorice, zove se Pelagija Karabatić jebote :)
Пелагија је баш кул име.
А онај са РТС1?
Федор Мунижаба
Имам колегинициу, зове се Лолета..
Машинка, Станица, Мерсида, Титослав, Титослава...
Другар са факса ми је рекао да је упознао једну девојку, која се зове - Нешица. (!!!!!!!!)
Miladojka
Nije najsmješnije al je simpatično:
ja sam jednom na moru upoznao dvije sestre koje se zovu Jelena. Prva je starija 3 godine od druge, isto se oblače, ista boja kose i nevjerovatno koliko liče i obje su Jelene. Mislio sam da me kajlaju, kad ladno vade osobne iskaznice i ono ladno isto ime i prezime.... Jebem li ga....
Ha, Skočko! Moj pokojni svekar (laka mu zemlja) je imao rođenog brata koji se isto zvao!! (Bilo dosta dece, pa se kum zeznuo, a i bio pijan,šta ćeš). Rođena braća!
Ja prvo nisam verovala, al kad mi deda potvrdio,onda mi došlo da puknem od smeha..smejao se i on :)
ED: Komšija mi se zvao Svemir , a drugi komšija Labud!
Na poslu videla dokument gde se neka osoba (sad nisam sigurna da l' je muško ili žensko u pitanju) zvala Ženobija!!!
A jedna cura se zvala Jagoda, pa se zabavljala sa mladićem koji se prezivao Kruška. Da li su se venčali-ne znam, ali je to bila šega godine :))