HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. LAG javite se kad mozete, ja dolazim kuci oko pola 9...

2. Grešiš Laki, LAG neće hteti da igra... bar znam da ja sigurno neću. Za Duba ne znam, nisam ga video danima na sajtu.

3. TROLU PUSI KURAC VISE NAPASITE MI JAJA !
    Xela , javi se kad vidis ovo i reci da li si danas imao informatiku i igrao u senkinoj sobi za vreme nje .

Imao sam u jebeni utorak, i još nisam bio na časovima i kakvo crno igranje Haksa kad po 3 jebena časa radimo u KATII, Autokedu i drugi programima, jeb'o vas trol da vas jeb'o, ako mislite da sam ja lepo recite ovde nemojte da zaluđujete ovako...

4. Ma ne mislim da si ti , nego nas je trol jebao predstavljajuci se kao ti . Ja sam ti sve rekao sta mislim .

5. E, ovako da kažem sve šta mislim i da odem...

Prvo, Senko, 50% mi se napušiš kurca, a 50% trolu, au to onda znači 100% meni pošto sam ja trol, zar ne? Evo, počni odmah slobodno! Ciganštinjo jedna raspala kurvinjska, reci meni nešto nemoj da me prozivaš kad nisam tu, naduvaš se bre i meni i Šokeru kurca samo tako, mi smo institucija za tebe, govno jedno raspalo! Ko si bre ti da mene prozivaš!? Kurčina najobičnija ciganska i ništa više! Kad smo Šoker i ja ušli kod tebe da bi te špijunirali i kasnije trolovali!? KAD!? Daj mi dokaz, samo to tražim, do tad nemoj da sereš o meni.

Drugo, Bonde izvinjavam se na svemu što sam ti rek'o, kad sam shvatio kolikih debila ima rešio sam da povučem sve loše reči o tebi...

Dude, takođe kao i za Bonda.

Zez, i dalje mislim da si trol, ali opet, kakvih debila i kurvi ima, tebi kapa dole, imaš muda da meni kažeš šta misliš a ne da pričaš kad nisi tu i da mi prenose drugi posle toga.

Toliko od mene, sad doviđenja.

6. Мојне Ксела .....

7. Drugo, Bonde izvinjavam se na svemu što sam ti rek'o, kad sam shvatio kolikih debila ima rešio sam da povučem sve loše reči o tebi...

Drago mi je zbog ovoga, ali mnogo burno reaguješ. Ne znam kako možeš da ispizdiš na nekoga preko neta.

8. Drago mi je zbog ovoga, ali mnogo burno reaguješ. Ne znam kako možeš da ispizdiš na nekoga preko neta.

Naravno da mogu kada kao kurva najveća ne sme ništa da kaže dok sam tu nego proziva okolo. Hvala svima koji su mi rekli šta ona debilčina sere o meni dok nisam tu.

9. lololo ksenija, senka misli da je Bio trol a ne ti.
    JA mislim da si ti trol

10. lololo ksenija, senka misli da je Bio trol a ne ti.
    JA mislim da si ti trol

Realno, boli me kurac šta misliš ti, ti bar imaš muda da mi kažeš, za razliku od ove kurve. I još jednom, hvala vam svoj trojici što ste mi preneli ono što je pričao za Šokera i mene.

11. Xelo izvini se Senki ili te prijavljujem za vređanje. Stvarno nije lepo ovo što si napisao, verujem da si to uradio zbog trenutnog besa tako da nije kasno da povučeš ove teške reči. :(

12. Xelo izvini se Senki ili te prijavljujem za vređanje. Stvarno nije lepo ovo što si napisao, verujem da si to uradio zbog trenutnog besa tako da nije kasno da povučeš ove teške reči. :(

Ne seri.

13. E ček jel se igra ova liga ili se tek prijavljuje za nju?
    'Oću ja, nađite mi samo drugog.

14. skurdi liga je pocela odavno, cekaj ili polusezonu ili novu sezonu :)

15. U toku je vec uveliko .
    Xela , znam kako ti je , sumnjaju na mene i tebe mada mi je sve to mutno da prebacuju toliko tu krivicu .

16. Aloo dečaci jel vi igrate heksbol ili se samo svađate, a da snimim ja lepo vas i da pošaljem na Pink. Fernando Kolunga bi bio XelA. Uzmemo ogromnu kintu. Šta mislite?

17. Па види , на полусезони има једно сигурно место , Зезатор неће да игра , ако се Дуб сложи упадаш код њега , ал и ценим да че бити још кандидата.И у Седпласовом тиму ће бити неког премежданија....

18. Prijavljen si. Jbt vređaš najpozitivnijeg tipa na haxu koji vam stalno čini usluge i pravi sobe. Stvarno nema smisla.

19. XelA
    hvala vam svoj trojici

kojoj trojici??? :/

skurdi care dobra ideja, bar neka korist od ovoga xD

Laki, ako se LAG stvarno raspao, ja bi ako se Dab bude slozio presao kod njega na polusezoni ako moze?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.