HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Није глупо , ово коло се игра већ 5 дана , стварно више нема смисла ,овако би се играло још 5 дана а то нико не жели , имали сте времена и више него довољно.Надајмо се бољем одазиву у следећем колу.
    ЛАГ и Нимиц добијају по један казнени бод.

IV
    ЛАГ : Nimitz / казнени бодови
    КРАЈИШНИЦИ : Звездале / службени резултат 1-0
    Елементи : Kompaund / службени резултат 0-1
    Обилић : Арчери / 1-0 (Лаки 1г)
    Wihnehwotumeprobraborzakduei : Пропали сношај / 0-1 (Лупус 111 1г)

Коначно и ово прође.

ПС.Нису Елементи добили казнене , само су изгубили службеним,ви сте били ту у комплету.

2. Laki vec sam te pito al mora da se zagubilo pitanje u svoj ovoj frci, sta ste odlucili povodom raspada naseg tima?

3. I povodom raspada Laga mi dobijamo kaznene ...

4. Седпласе , то је делимично решено али је још увек на разматрању :))
    Шокере , нисте били комплетни ни ти ни они.Имали сте 5 дана да издвојите 3 минута.

5. Kakvi bre kazneni poeni, gde to piše u pravilima? Neću ni da igram više ovi vašu ligu (znam da sad zvučim ko XelA, jbg :D). Doduše, nisam je ni igrao...
    Ja jebem!

6. REZULTATI

http://img339.imageshack.us/img339/3865/rezultati.jpg

I TABELA

http://img28.imageshack.us/img28/2449/tabelayu.jpg

I KAZNENI BODOVI

http://img215.imageshack.us/img215/7285/kaznenibodovi.jpg

NAPOMENE:

Da ne bi bilo problema u tabeli mec LAG:Nimitz je upisan kao 0:0, ekipe su dobile po 1 bod za nereseno ali su im posle oduzeta 2 boda, tako da oni ustvari samo gube 1 bod, ne dobijaju nista.
    Ekipi LAG ce se, zbog odredjenih problema (ne mogu da idu u minus sa bodovima) jedan bod oduzeti naknadno tj cim budu osvojili prve bodove.

7. Ja sam sinoc mogao da igram i proveravao sam forum ali hugo chavez je nestao, nije mi odgovorio na poruku uopste... tako da mozda ne bi bilo lose da (opet) trazim zamenu, ili sta vec... Zapravo, ja hocu da igram bilo kako ali nesto ne ide, jebiga. Ako moze fuzija sa nekom ekipom, ok. Ako ne, odlucite vi sta dalje.

8. Ekipi LAG ce se, zbog odredjenih problema (ne mogu da idu u minus sa bodovima) jedan bod oduzeti naknadno tj cim budu osvojili prve bodove.

hahaahahah!! :D

A da, KRAJISNICI jebu, ako neko oce da se pridruzi timu, neka se javi meni na PVT, odigrace verovatno poslednjih nekoliko kola, jer tad cemo vec osvojiti titulu :)

9. Пето коло

Пропали сношај : ЛАГ
    Арчери : Wihnehwotumeprobraborzakduei
    Kompaund : Обилић
    Звездале : Елементи
    Nimitz : КРАЈИШНИЦИ

Играће се у суботу.Само је питање да ли да се игра цео дан , или одређени временски рок "од до" који ће трајати 2,3 сата.Одлагања нема , или се игра или казнени поени.

10. Ja am već rekao da ne igram više ligu.

11. У реду , твоја одлука ,али није фер према твом саиграчу да га тако испалиш.

12. Ocu da nam se vrate poeni , ovaj kaze da je vec reko , znaci nismo ni trebali da igramo , a plus smo cekali prethodna dva dana .

13. Bisokeru kako vi nemate srece :D
    Prvo vas mi dobijemo sluzbeno i raspadnemo se, pa onda dobijete kaznene bodove protiv LAG-a i onda se i oni raspadnu lololo sve je to zavjera protiv vas :D

14. Kolko god gubili sluzbeno i dobijali kaznene bodove , na kraju cemo biti prvi s obzirom da svi timovi prestaju sa igrom posle meca sa nama :D

15. није фер према твом саиграчу да га тако испалиш.

Nije fer da uvodite kaznene poene odjednom jer vam se digla patka!

16. Ako se neki tim naprasno vrati iz mrtvih neka odigra sve utakmice koje je propustio. Jer u suprotnom timovi koji su trebali da igraju sa njima pre nego sto su ''oživeli'' dobijaju bodove od službenog, a ostali timovi moraju da igraju sa njima. A to dragi moji, nije pošteno !

Snošaj jebe !

17. TROLU PUSI KURAC VISE NAPASITE MI JAJA !
    Xela , javi se kad vidis ovo i reci da li si danas imao informatiku i igrao u senkinoj sobi za vreme nje .

18. Ne igram , trol igra sad , senko razocarao si me ...
    Ulazim pod nikom Биошокер .

19. Што се тиче петог кола ово су нека моја предвиђања...

Пропали сношај : ЛАГ / лаг ће највероватније хтети да игра али нече моћи да се организује тако да Сношај добија службеним...
    Арчери : Wihnehwotumeprobraborzakduei /тесна утакмица , арчери немају игру , вихневхноту нема напад , један гол највише овде пада , али све ценим да че бити 0-0
    Kompaund : Обилић / ово ће бити новина за све , Компаунд игра прву утакмицу на терену , не знам шта да очекујем...
    Звездале : Елементи / звездале рече да неће да игра , довољно је само да се тим Елемената појави заједно овде и добиће службеним , ако се не појаве , казнени за оба тима...
    Nimitz : КРАЈИШНИЦИ / лагана победа Крајишника

е сад.....

20. Knindze Krajisnici kako cemo sta cemo , dajte unapred nesto da mogu da javim Chavezu .

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.