Liga šampiona!

1. И Селенијум, на страну све то што ти пичиш кладијонице и то, ипак си ти женка, па ти је тешко укапирати фудбала, без увреде.

Oh bože...

2. Zaboravih reći:
    U pravu si, garant. Ja fudbal gledam zbog radi tipova. Deder mi sad ti fino objasni šta je ofsajd, nikako da skontam.

3. Ето увредила си се, и сад би да се свађаш. Кој курац. Па не можеш да сконташ чему правило јебеног гола у гостима и који су узроци тога, шта се кој курац онда даље расправљам с тобом. И још се на све то увредиш. А иначе, офсајд то ти је оно кад играч који прима лопту испред себе у тренутку додавања има само једног играча противничког тима.

4. Kontam ja u čemu je pravilo jebenog gola u gostima i koji su uzroci tome, ali mi se ne sviđa. Šta sad? Da glumim suprotno? Nisi skočio na Blejča Grifiča, šta si mene uhvatio jebati?
    A šta je aut i kad budu tri slobodna i lopta sa strane? :)

5. Nisi skočio na Blejča Grifiča, šta si mene uhvatio jebati?

lololo uvesti još koje pravilo, pa da je češće jebemo :)

6. Аут је кад лопта изађе ван оквира белих линија, ал оних спољних. Не оних белих унутар тих спољних, оне означавају нешто друго. А три слободна то је већ други спорт, док рецимо лопта са стране има и у хокеју на трави

7. А иначе, офсајд то ти је оно кад играч који прима лопту испред себе у тренутку додавања има само једног играча противничког тима.

Prc. Ofsajd je kad u trenutku startovanja na loptu ispred sebe ima 2 igrača protivničkog tima. Zaboravljaš golmana.

8. lololo uvesti još koje pravilo, pa da je češće jebemo :)

Pazti ovog snajperaša, samo čeka da se seks pomene pa dupada. Ccc...

Аут је кад лопта изађе ван оквира белих линија, ал оних спољних

A šta ako ode preko unutrašnje? Jel ima i tu neki fazon?

9. Kasnim malo ali da kazem i ja sta mislim.

Gol u gostima je gotiva pravilo, samo ga treba iskljuciti u produzecima jer nije pravedno. Jedna ekipa igra na svom terenu 90 minuta, a druga igra na svom 120. Oce-reci jedni ne smeju da prime gol na svom terenu 90, a drugi 120, sto nije kul. Sad ce neko reci da je ekipa koja igra drugu tekmu kod kuce u prednosti jer jebiga igra kod kuce ali kurac. U tim produzecima niko nije u prednosti jer su mrtvi svi igraci tj. u prednosti je onaj tim koji ima manje igraca bez grceva na terenu.

10. Ако оде преко оне унутрашње што вода преко средине онда нема, осим кад је правило офсајда. А ако уђе у она два правоугаоника око голова онда сме голман да је дира руком. Ван њих не сме. То су главна правила са тим линијама. Има их још ал неком другом приликом

11. A onaj krug u sredini? Šta tu rade?

12. Ја сам за то да се уведе три корне пенал. Елем, ја мислим да би била ок пракса, пошто то не може да буде правило, да играч који нон стоп прави фаулове добије жуту карту, смара сецкање игре. И судија која суди као да играју жене, то јест сецка игру константно треба да буде обешен за муда на сред Алијанц арене.

13. Prc. Ofsajd je kad u trenutku startovanja na loptu ispred sebe ima 2 igrača protivničkog tima. Zaboravljaš golmana.

Cak ni ne mora golman da bude, vec je bitno samo da ih bude dvojica. Taj slucaj je bio na SP proslom, kad golman stajao ispred lopte, a samo jedan igrac iza, pa su svirali ofsajd, opravdano, pa su se svi mangupi pitali sto ofsajd kada je bio igrac iza lopte.

14. Evo vam domaći, al' nemojte biti sise pa da mi guglate rešenje.

Dva pitanja za poznavaoce fudbala od fudbalskog sudije, to jest, mene.

1. Iz koja 4 prekida igre nema ofsajda?
    2. Šta se dosudjuje ako igrač koji izvodi slobodan udarac na svojoj polovini iz tog istog sebi direktno da gol?

Ajde majstori, da vas vidim.

15. 1. Аут, корнер, пенал.

16. 1. aut, korner, mrtva lopta
    2. pojma nemam... autogol ?

EDIT : šo si editovo post decxko?

17. 2. Бичевање идиота. Евентуално каменовање. Јебем ли га, у ствари, ако није трик питање, онда није гол сигурно. Корнер ипак.

18. Prvo sam znao, a drugo neka bude crveni karton za Mancester i 3-0 za Istvic.

19. Prc. Ofsajd je kad u trenutku startovanja na loptu ispred sebe ima 2 igrača protivničkog tima. Zaboravljaš golmana. НЕМОЈ ДА НЕКО ВИДИ ОВО БРИШИ ПОСТ БРУКО лОЛОЛОЛО

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.