Liga šampiona!

1. ма брате, нико од великих клубова није имун на те бољке модерног фудбала, али реал му је јебо матер.

2. Jel ima tema za Premijer Ligu Engleske?

3. Barsa:
    Overmars 35m funti,
    Saviola 32m funti,
    Ronaldinjo 28m funti,
    Eto 28m funti.
    Deko 18m funti,
    Zambrota 12m funti,
    Gudjonsen 11m funti,
    Anri 21m funti,
    G. Milito 18m funti,
    Abidal 13m funti,
    Hleb 15m funti,
    Alveš 31m funti,
    Kaseres 15m funti,
    S.Keita 12m funti,
    Čegrinski 22m funti,
    Ibrahimović 61m funti,
    Keirson 12m funti,
    Maskerano 17m funti,
    Vilja 35m funti,
    Fabregas 30m funti,
    A.Sančez 23m funti,
    Alba 12m funti,
    Song 17m funti.
    Eto, u poslednjih 12 godina transferi Barse, preko 10 milki. Preuzeto sa transfermarketa.

4. E Šahtjor je sa Čigrinskim uradio neverovatan posao. Prodao ga za 25 miliona evra, i posle godinu dana ga vratio za 15. Like a boss :D

5. ali xavi mesi pujol iniesta? kako te nije sramota dube. :D

6. Kako vam ne dosadi jedna te ista šuplja?

7. Jel gledate Everton-Njukasl? :D Everton je realno zaslužio pobedu, poništili im 2 gola u drugom uništili ih u prvom poluvremenu, a opet im uvali Demba Ba 2 komada.

8. или не знате, или нећете да упоредите ралове издатке и политику са барсином.

или не умете или нећете да увидите разлику њиховог грађења клуба и барсиног. они само купују, само купују, само купују. јел сте дрогирани ви, шта вам је? сад си ме као зајебо што си доказао да барселона купује играче. браво. наравно да купују јебено ово је модеран фудбал, али и праве и граде екипу, а ови дођу и купе све што може да се купи и као е ајде сад да се играмо, а не иде, продај све, потерај, дај нову туру играча најскупљих.

9. Ma isti je fazon kao i Junajted i Siti, trenutno. Kupuju i jedni i drugi, samo jedni neplanski, pa kako im padne gra', a drugi smisleno, na kičmu ekipe dodaju po jednog-dva igrača po sezoni.

10. верујем да већина вас зна, али за неупућене, знате шта има ново? нема више преноса уторком увече. само средом. да, тако је. ОПЉАЧКАШЕ ОВАЈ НАРОД!

па вас ја питам да ми ви мене кажете где ја могу да гледам сутрашњу утакмицу на тв-у? тражио сам на хртовом сајту и на сајту нове тв али нема ништа. ко хрватима преноси? нећу да се нервирам са линковима, имам целу сезону за то а пошто тренутно имам кабловску хоћу да гледам ко господин.

11. па то је нека поента. с тим што је овде јбг, случај да је реал повлашћен од раније, што каже анђус, да раније сви добри фудбалери из целе шпаније иду у реал, а барса како се скрпи, што је разумљиво ипак главни град вамо тамо а ови су покрајна итд.

12. Dvajte prenosiće Dinamo hrvati sutra.

A bhtv1, federativna i rtrs prenose u Bosni, jednom bhtv1 a drugi dan ove dve..

13. http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=2&datum=2012-09-18

који хрвати? :) а од тих босанских имам само ртрс, једино ако ме усере па баш они сутра буду преносили реал...

14. Arene prenose 4 utakmice, Real je na trećoj.

15. да бре, арене... потпуно сам заборавио да их имам лол. ал опет је џукачки ртсово укидање текме уторком увече, колико људи нема све арене(ко што ни ја нећу ускоро)... јебала их караула

16. да бре дете им јебем у пичку, барем пола грађана нема арене јебене.

17. Ma Arene jebu, još ako bude u HD-u, uf, dobijem erekciju....

18. Радо бих променио своје 4 Арене за 2 Спорт клуба.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.