Liga šampiona!

1. Gonzo me preteknu, jes da ja obožavam fudbal ali bih 100% zaspao da nisam grickao kikiriki. PsŽ bez Ibre slabiji za 30% a Valensija ima dobru igru ali nisu konkretni, igrali su kao Barsa protiv Milana pre nekoliko nedelja.

2. Volio bih da se sastanu Milan i PSŽ pa da ih MIlan onako lepo odere čisto zbog Ibrahimovića i Thiaga Silve.

+123123

3. Ipak mislim da je bio za crveni.

1. Lopta nije išla ka njemu, nego je bežala od njega.

2. Da je bio niži igrač, ili da je niže skočio, Nani bi mu ladno odvalio vilicu. Možemo mi da ga pravdamo koliko hoćemo, ali ovde je mogao nekom da uništi karijeru. Opasna igra je opasna igra, bila namerna ili ne. Dosta više gledanja kroz prste Mančesteru. Ko ih jebe.

4. Večeras u Kataloniji revanš.

5. Ja nesto kontam da ce Barsa razbucat Milan i proci dalje.....

6. Eto, ja baš mislim da nekako neće Barsa da ih razjebe.
    Mislim da će Šalke proći Galatu.
    Njemački fudbal se opet vratio u vrh. Pogledajte samo gdje su engleski klubovi, u odnosu na njemačke, ove sezone u LŠ. Ta popularizacija EPL-a je mnogo sjebala engleski fudbal.

7. Šalke prolazi Galatu.
    Barsa prolazi Milan.

8. Dugo nisam sa tolikim nestrpljenjem ocekivao neku utakmicu, kao ovu veceras Barsa - Milan. Poraz Barse ( za koji navijam ) bi stvarno mogao da oznaci kraj jedne ere.

9. Milan nek da gol sto nije lako al nije ni tesko...i zavrsio je posao

10. AC Milan je uputio žalbu za crveni karton koji će dobiti večeras. Pošto je poznato da Barsa nastupa u svojoj prepoznatljivoj formaciji
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/429671_10151497266949275_1473409630_n.jpg

Dobra je fora, ukradoh drugaru...

11. Шалке 04 ће без већих проблема прескочити препреку звану Галатасарај из разлога што се Дрогба и Снајдер још увек нису уклопили а Бурак Јилмаз није на нивоу последњих недеља... Такође, упутио бих још један врхунски аргумент, коришћен вековима ''Швабо је то''

Барса-Милан... Ух... Уколико не буде сумњивих пенала и црвених картона у корист Уефалоне, не постоји шанса да Барса избаци Росо-нере... Јер ипак ''Жабар је то, уме он да игра на мали број голова, чува предност, катенаћо је то''.

12. Изјебаће УЕФА Милана, видим неки пенал и црвени.

13. Šalke prolazi bez većih problema. Neki igrač Galate će napraviti veliku grešku, a nemci k'o nemci će to iskoristiti kako im i dolikuje. Verovatno će Šalke kasnije postići još jedan gol iz kontre.
    Isto tako će i Milan bez većih problema izbaciti Barsu, a to tvrdim još od prvog gola koji je pao na toj utakmici. Ne treba čovek da bude Nostradamus pa da provali kako će teći utakmica, Milan kao i u prvoj utakmici, neki tip bunekra s tim što će u kontre kretati hrabo, tako će i postići gol a pre toga će možda i primiti jedan.

14. YeahBatch
    Изјебаће УЕФА Милана, видим неки пенал и црвени.

To, moraju katalonski cigani da odu dalje. Džaba Milanu sve izmisliće sudije nešto i to je to.

15. I dalje mislim da će ih Žabari izjebati i proći dalje. Kada je bilo žrebanje rekao sam da može Milan da ih sjebe i da će im biti mina iako mi ortaci nisu nešto poverovali (što je i logično, jebiga Barsa je važila za favorita).

16. Ма неће Барса ништа дуради, немају они одговор кад се противник затвори. Треба да дају 2 гола, а да не приме ни један. Слабије да ће то да се деси.

Ови турски клубови су увек опаснији кад немају много популарне странце, јер ови немају толику потребу да се докажу, дошли су само због пара, а ови лошији саиграчи се ослањају на њих и тако пукну.

17. JEBAĆE MILAN SEPARATISTIČKE MIDZETE

18. Prolazi Barsa 100%

19. а Бурак Јилмаз није на нивоу последњих недеља

Ne igra Jilmaz uopste. Povreda neka...

20. Чек, да л' је могуће да Арена опет преноси слабији меч? Је л' могуће да више пара добијају од претплате за Арену3 него од реклама?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.