Liga šampiona!

1. може ли неко да ми нађе квоту за то да дортмунд осваја ЛШ?
    и да ми каже у којој кладионици, сутра д'идем д'уплатим.

Mislim da u Atlantiku prave kvote za šta oćeš, samo seš i kažeš al proveri.

a Kaka ne može nikoga da zameni

Greh je otpisati ga još.
    Edit: da Alonso je radilica.

2. Greh je i što je Real tolike pare davao za igrače i tako nagomilao tim pa zbog toga sedeći na klupi propadnu veliki igrači, a tako radi i Barsa. Zato sam ja počeo da gotivim BajerN iako mi Barsina igra mnogo više prija.

3. Džabe i on ako Inijesta nije na nivou

Ja kad kažem ljudima da je Mesi bez Inieste kurac oni misle da sam lud :)
    Real to radi namenski, to uništavanje talenata i igrača. Ne trebaš nam al imam pare da te kupimo mi da ne odeš u neku Barsu.

4. То су те генерације које су дошле са ратом '99. (евентуално оним који се завршио '95.) па само за такав фудбал и знају. Трауме узимају данак. Вероватно нисте знали да фудбал постоји кад је барселона победила челзи ономад говњиво

Aj pošto sam ja glupi klinjo koji nema veze s fudbalom i kao takav bih te molio da mi navedeš tim koji je ovoliko dominirao i protiv koga jedino švabe i Real smeju da igraju otvorenu igru.

5. Vjerujem dima četresdeset miliona postova tipa Barsa uefalona, al mi se ne da čitati pa sam da velim: Kacam znala daće dobiju!

6. Ja kad kažem ljudima da je Mesi bez Inieste kurac oni misle da sam lud :)

Nije baš sad go kurac ali se slažem s tobom

7. Druže što ja pamtim jebavao je i Mančester, Milan,pre staračkog doma Juventus kad je Zinedin terao za njih , Liverpul davnih dana, Bajern je uvek imao odličan tim. Real je Real vazda bio jebeš ga...Čelsi je imao opasan tim na početku al nekako sreće malo manje... Ne mogu više da bijem glavu. Ako mene pitaš Barsa ne postoji od kako je Ronaldinjo otišao, sad skrnave fudbal i dave loptu.

8. Kad vec spominjete dominatne timove kroz istoriju, ne zaboravite Ajaks pocetkom sedamdesetih. Mislim da su uzeli tri vezane titule prvaka Evrope. Doduse, i Bajern je to isto uradio.

9. AJMO NOTINGEME MOŽEŠ TI TO OPET ZA 20 GODINA!

10. Aj pošto sam ja glupi klinjo koji nema veze s fudbalom i kao takav bih te molio da mi navedeš tim koji je ovoliko dominirao i protiv koga jedino švabe i Real smeju da igraju otvorenu igru.

Tako ti je to kad od juče pratiš fudbal...
    http://www.youtube.com/watch?v=4_5Jhs654w4

11. Pu!
    Prođoše midžeti!
    Ali jesu otkinuli, nema šta.
    Tijaniću se najebem svega što ima, juče me je jebo stream samo tako. Pu!

12. Izgleda Vilser povrijedjen za sjutra protiv Bajerna. Venger nece da ga forsira, a i zasto bi kad ima Remzija.

EDIT: A evo izgleda nema ni prov golmana medju 18. Mora da sprema neku bas zajebanu taktiku iznenadjenja.

13. Kak'a bre zajebana taktika. Pa treba da daju MINIMUM 3 gola Nemcima na Alijans Areni. To bre ne bi mogli ni Barsa i Real kad bi se sastavili. :D Neka jure oni Jevropu tamo u lizi, a ovaj najači fuzbal neka ostave najačim ekipama. :D

14. Pošteno, midžete ne mogu da svarim ali kidaju jebem im majku patuljastu. Jedino Bajern može ravnopravno da im parira ili Dortmund. Mada, Švabe ko Švabe, melju redom i kada je najvažnije useru se. Tijaniću sam sinoć sve živo ispsovao jer sam ganjao strimove celu noć, i taman kada se desi neki gol ono zabode.

15. Boksere, dobijam žestoke transfere od tvojih postova, Real jeste titule osvajao, ali većinu u prvih 8-9 godina Kupa Šampiona gde su igrali protiv takvih velesila kao što je Partizan (lololololo), Real u zadnjih 10 godina ne može da priđe Barseloni, a pičke katalonske kako ih vi zovete imaju 80% igrača iz svoje škole, dok govna buržujska samo kupuju, mrzim ih iz istog razloga zbog kojeg mrzim i Siti, jer dok nije bilo Arapa i Rusa sve je kupovao Real, a tek koliko su igrača upropastili bolje i da ne pričam, ja ne pamtim kad su oni imali igrača iz svoje škole.

Nešto sam razmišljao, pošto je ovaj Vučić dobar sa Emiraćanima da vidi nekako da Al Džaziri daju onu Avalinu frekvenciju ili da prodaju Hepi za jedno 2000$, iako vredi 5$, ali kad je mogao da uvali kombinate, što ne bi i ovo, pa da gledamo malo Ligu Šampiona, a i Premijer ligu ko ljudi. Tek sam kasnije provalio da je Al Džazira iz Katara, ali valjda i ovi iz Emirata imaju neku dobru televiziju, to kad bi bilo postio bi svaki ramazan mame mi.

EDIT: Kako svi zaboraviše ono igranje rukom u Milanu kada je pao gol i nedosuđen čist penal za Barsu sinoć odmah nakon prvog gola

16. Nešto sam razmišljao, pošto je ovaj Vučić dobar sa Emiraćanima da vidi nekako da Al Džaziri daju onu Avalinu frekvenciju ili da prodaju Hepi za jedno 2000$, iako vredi 5$, ali kad je mogao da uvali kombinate, što ne bi i ovo, pa da gledamo malo Ligu Šampiona, a i Premijer ligu ko ljudi. Tek sam kasnije provalio da je Al Džazira iz Katara, ali valjda i ovi iz Emirata imaju neku dobru televiziju, to kad bi bilo postio bi svaki ramazan mame mi.

Al Džazira ima sigurno 7 sportkskih kanala, tako da moš gledat i drugu ligu Norveške ako oš.

EDIT: http://www.en.aljazeerasport.tv/Live/channel/ajs1 pardon 14 :D

17. Džoni, brale, odgovorio bih ti da si pročitao šta sam ja ovde sve pisao, ne možeš tako legendo da upadneš ko šljiva u govno, prošitao 2 rečenice koje ti zapale za oko i rokaj... Zapravo da si pročitao ne bi do tvog posta ni došlo.

18. dok govna buržujska samo kupuju,

Mrzim i jedne i druge al to da Real troši a Barsa ne je jedna od najvećih laži. Istina Real troši više bio je podatak za određeni period Real tipa 500 milki a Barsa 400 samo na transfere. Toliko o tome kako se uzdaju samo u školu, sprcali su više para od cele Primere zajedno. Više od Arsenala, Junajteda, Čelzija i Liverpula u istom periodu. Troše i jedni i drugi samo jedni to rade pametno kupujući igrače koji im trebaju a pvi drugi kupe Maskerana, Fabregasa i Ibrahimovića za 200 miliona samo da bi im blejali na klupi. Ili Čigrinski 25 miliona a teren nije video i na kraju ga vrate u Šahtjor za 10.

Nisam gledao(Tijaniću napuši se kurca) al kako čujem žabari pokušali žabarski da odigraju. I bilo je očekivano da će da puknu bez većih problema sa takvom igrom. Midžeti su zajebani kad nekog načnu na vreme.
    Iznenadili su me Turci, nisam očekivao da će da prođu.

19. Pošto je ovaj post sinoć napisan u jeku rasprave sa neistomišljenicima, tako da je brzo zatrpan našim nebitnim opservacijama, kao i da se do poslednjeg posta ponavlja opravdano pljuvanje glavatog Tijanića, da prekopiram ponovo post, možda će nekom koliko večeras, ili možda ubuduće, da koristi.

Klaberinjo

Znam da mnoge boli tuki da plaćaju da gledaju tekmu, al ko je zainteresovan, evo mu sjajna opcija za 50 kinti po utakmici (izuzetno dobro utorkom kad glavati Tijanić emituje Porodične bolje ljude po ko zna koji put).
    Naime, ima usluga na kliksport.telekom.rs da se kupi tekma koju hoćeš da gledaš (za sad samo tekme LŠ i Lige UEFA). Napraviš nalog, i može da se plati platnom karticom ili SMS-om, čini mi se.
    Znali su da budu do jaja linkovi i na lsh.streamhunter.com kao i na našem stream sajtu tv.utakmica.rs (ima 24-časovni stream Arene, Sportkluba i još nekih kanala).

Uzdravlje.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.