jel bre, ne racunajuci to sto se onaj mali odbio od ovu sirovinu ko od bukve, jel je faul preseci putanju nekom igracu?
ili kao ovaj je doso dovoljno brzo i stao, ko u kosarci...
Заслужио је Бајерн да води, али суђење је дно дна. Треба Мажић да суди, а не ови шарлатани. Платини дуради нешто да Мажић да суди све реванше и финале!!!1 Да коначно одгледамо поштену утакмицу.
Ej, a jel' znate šta je najgore? Sutra ima da bude neki aktivan rezultat koji će u revanšu davati šanse i jednima i drugima, a kada se budu igrali revanši RTS će da prenosi Barsa - Bajern jer pada u sredu.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Džoni, penal pre ofsajda ko suza. I dva penala još pre toga. Mojne se lažemo.
3:0 Roben, kakav blok Milera lolo, čist faul
Nisam ispratio sve, mučio sam se s linkovima, ni prvi gol nisam video, i kod trećeg gola čist faul.
koji faul LOL
Уф уф уф уф уф уф...
jel bre, ne racunajuci to sto se onaj mali odbio od ovu sirovinu ko od bukve, jel je faul preseci putanju nekom igracu?
ili kao ovaj je doso dovoljno brzo i stao, ko u kosarci...
Заслужио је Бајерн да води, али суђење је дно дна. Треба Мажић да суди, а не ови шарлатани. Платини дуради нешто да Мажић да суди све реванше и финале!!!1 Да коначно одгледамо поштену утакмицу.
Надокнадиће Блауграна. ЛАВ ће да да 5 комада на Ноу Кампингу.
Namestiće oni Barsi da prođe, ko i predhodna 2 kola
Јесте, Келте. Ово би и у кошарци био фаул.
Mazic sudi Fener - Benfika, polufinale LE.
Ja mislim da je faul kod trećeg gola. Sudije su debili teški, kažem već, bajern imao 3 čista penala pre ovoga.
bušiiii
kurac će da nameste, ovo je kraj, Bajern izobjašnjavao kako se igra fuzbal ove sezone
ovi dadose sva 4 gola iz peterca... :)
E ovo je totalni fudbal, kakvo mrsomuđenje i posedi 99 posto sa 0 šuteva van 16.
Сад гле' кад им и Пизаро муне један.
sisaj barso leee
Ej, a jel' znate šta je najgore? Sutra ima da bude neki aktivan rezultat koji će u revanšu davati šanse i jednima i drugima, a kada se budu igrali revanši RTS će da prenosi Barsa - Bajern jer pada u sredu.
Ahahaha sudija je glup lolololo pao sam od sebe i ovaj dade zut, vo imja otca i sina