Liga šampiona!

1. Evo sad sam se vratio iz grada gde sam pomno pratio utakmicu.. Iako me drže emocije i dalje, pokušaću da budem maksimalno objektivan sa analizom meča:

TTTTTTTTRRRRRRRRRRRRPAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJ MMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIDDDŽŽŽŽEETTEEE!!!!! JEBI GOVEDA KATALONSKA, SVRŠAVAJ IM PO FACAMA BUBULJIČAVIM, TRPAAAAJ KO U NEEEROTKINJUUUU!!!!!

Eto to bi bila moja analiza,

EDIT: POLIVAJ ČOBANE IZ BARSE, ETO IM SAD POSED LOPTE JEBO KROJF MAJKU !!!!

2. Nije tu klub kriv, Gece prodaja, dupe mu zinulo za pare
    Neka ga sad u Bajernu, ebo ga Bajern

3. Добро бре људи шта се ложите који мој, кад кренете да кунете ту Барселону стекне човек утисак као да вам је Ћави лично побио пола породице, па мајку му капирамо да их не волите и да сматрате да су уефалона блаблабла али то хард кор хејтовање Барсе је постало толико сморно

+1
    E valjalo je da se i sa tvojim postom složim.

Namestiće oni Barsi da prođe, ko i predhodna 2 kola

Ovako se nisam smejao još od kad je neko napisao da je bog stvorio crkvu.
    Sudija nema veze s prolazom Barse protiv Milana, jednostavno je Milan slab tim i nisu uspeli da ponove disciplinovanu igru iz prvog meča(čitaj bunker). Psž jeste zaslužio prolazak, ali nisu prošli samo zbog loše završnice i sebičnih igrača.

Gledao drugo poluvreme preko onog sajta gde moraš platiš 50kiniti pošto mi je muka više da me jebu razni linkovi. Prošli put mi skinuli krediti a nisam mogao da gledam, ali je moguće da nisam imao celih 50din mada sam ja očekivao da će stići neko obaveštenje tipa "nemate dovoljnio kredita" a ne da mi skinu sav kredit koji sam imao.
    Sve u svemu Bajer je uništio Barsu, za penale ne mogu ništa da pričam pošto te situacije nisam video, ali treći gol Bajerna je smejurija. Sudija po kvalitetu koji je večeras pokazao ne bi smeo da sudi utakmice bolje od prve lige srbije.

4. I da ponovim:

Добро бре људи шта се ложите који мој, кад кренете да кунете ту Барселону стекне човек утисак као да вам је Ћави лично побио пола породице, па мајку му капирамо да их не волите и да сматрате да су уефалона блаблабла али то хард кор хејтовање Барсе је постало толико сморно

+100

5. Nikad ne navijam za Bajern i eto dođe utakmica sa Kurcalonom...promeni se čovek.
    Koliko god je impresivan razultat, ne mogu da se otmem utisku da je onaj maloumnik na klupi midžeta mogao nešto da promeni izmenama. On Vilju uvodi u stotom minutu jebote. Bajernu svaka čast ali poznavajući midžete lako bi mogli u revanšu da izganjaju neki penal na samom početku i eventualni crveni karton. To menja perspektivu.

6. Beše najbolji tim svih vremena? Hahhahahahhahahahha bili su tužni i jadni, poraz su zaslužili svakako ali su bavarska govna dala dva neregularna gola. Ajd jednom sudije da sjebu i Barselonu.
    Bavarci su ih realno ubili mada sam ja prvi put u životu navijao za katalonske cigane jer su bavarci pokazali da su verovatno najveći cigani u svetu fudbala u ovom trenutku pošto su rešili da pred meč sezone Dortmunda objave da su kupili Gecea iako je taj posao završen još pre dve nedelje. A i ne mogu da navijam za tim koji ima šiptare i Mandžukića jbg.
    Roben smrad od čoveka i neverovatna pizdurina, koliko simuliranja i soliranja pa to nije zdravo. Šupak.
    Jbg od dva govnjiva tima jedan mora da prođe.

7. nema šanse barsa da prođe dalje, garant. bajern mašina koja melje.
    sad, očekivao sam ili špansko ili nemačko finale, sve drugo bilo bi mi mnjah. za sada sve teče po nekom mom zamišljenom protokolu
    http://lans-soapbox.com/wp-content/uploads/2012/06/excellent-mr-burns.gif

8. То је тај најјачи тим икада.... Хехехе.... БУШИ БРЕ КАТАЛОНСКЕ КЕПЕЦЕ!!!!

9. Робен и Милер силовали Пикеа и Албу.... Поготово ову другу пичкицу која би се извалила на земљу и плакала да је Робен њега погодио лоптом....

10. Kako je gospoCki iskulirao Roben, iskreno sam u trenutku mislio da će krenuti da se kurobeca.

11. ali Miler je takva legenda. reko bi coek on ne mere ni u nekom Ajntrahtu da igra, a on jeba mamu "najboljem timu svih vremena". lolcina

12. Miler je jeb'o na SP, samo je nešto utanjio proteklih godinu dana.

13. Добро је он играо, само није он голгетер Бајерна.... Гомез је.... Милерово је да кида на крилу или иза шпица и то ради сасвим добро.... Тако је и то светско одрадио....

14. Imala je i Barsa nekoliko šansi, nije da nije. Onaj mali omašio dva zicera. Mesi igrao pod inekcijama. Kreten od trenera neće da ubaci Seska i Vilju na 2:0. Žao mi jedino Inijeste, on mi je uvijek bio gotivan lik. I vratilo im se malo suđenje od svih ovih godina.
    Kako sam se isfurao kad sam čuo da Gece ide u Bajern. Ne mogu da vjerujem, u pičku materinu. Koje su pičke ti Bavarci...

15. Stavim soma na 1 i 2+pp, soma na 1 i gg, i soma na 4+, i dođe samo 4+, tako da sam dobar 150din, do kurca. JEBI MIDŽETE I BUSKECE!

16. ma Miler jebe, nego ovako gledajuci ga prosto ne mozes da kazes sta je to sto ga cini dobrim. bar ja ne mogu. jel brz? ne. jel ima tehniku? ne. jel daje golove cesto? ne bas.
    prosto jebe, a ne mozes tacno da kazes kako i sto. lolo na to sam mislio

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.