Liga šampiona!

1. Krupne i neočekivane greške u odbrani trenutno najveća mana Borusije. Toga u Bajernu nema, kolko sam provalio. Stoga prednos daem iskusnim bezgrešnim minhenćima, ali ipak navijam za BVB!
    Dozvoljavam sebi da komentarišem finalni meč hehe.

2. kakvo pišanje po špancima

3. Otres'o ih Levandovski ko slinu.

4. Čet trik Roberta, sjajno. A uvijek me iznenadi golom. Svaki put pomislim da neće ništa da uradi i on me onda iznenadi.
    Sinoć je Bajern demonstrirao silu, ovi večeras su igrali nekako prefinjeno, jebem li ga.
    I Gece je odigrao dobro, samo da bude profesionalac i odradi posao do kraja. I onda Bajern odustane od ugovora :DDD

5. @Veverica
    da je Real večeras odigrao najbolje što može i zna, bilo bi nerešeno u najboljem slučaju za Borusiju. A ovo je Borusijin vrh, mislim da bolje ne mogu.

Ti znaš da su igrali po grupama i da je Borusija u oba meča igrala bolje? Hoćeš da kažeš da Real u sva tri meča nije odigrao na svom nivou?

Drago mi je kao da je Partizan otišao u finale. Ne, nisam počeo da navijam za Borusiju kao i većina pošto je odjednom počela dobro da igra pa aj da navijam za njih kao svi. Srećan sam, tačnije presrećan zato što je Real PRSO! Ja od tih velikih klubova jedino gotivim Barsu Liverpul i Bajer(gotivim i Arsenal ali oni nisu veliki kao što nije ni Napoli) dok Inter, Milan, Real, oba Mančestera, Juve i Čelzi ne mogu organski da podnesem. Tako da svaki put iz sveg srca navijam protiv ovih klubova a danas sam se radovao kao da je Partizan trpao nekoga zato što osim toga što ne mogu da podnesem prljavi kapitalistički kraljevski klub, ne mogu da podnesem ni Ronalda a strašno mi ide na kurac što se o Murinju priča kao da je neki genije. E pa evo mu ga sad, ima brdo para, Ronalda i sve igrače koji su proše godine bili u vrhu fudbala a opet ih mali Dortmund trpa u čmar. Takođe mi je drago što je ovako ispalo jer bi stvarno bilo greota da je Bajern ili Dortmund ispao u polu-finalu. Jes da više simpatišem Barsu od Bajerna baš zato što je sad svi pljuju ali ove sezone nisu zaslužili ni ovo polu-finale a kamoli finale.

6. I da dodam kako me zanima što Barsa igra dosadnu igru, ja za njih navijam od kad sam počeo da gledam fudbal i neću se prodati kao mnogi koji menjaju omiljeni tim svake godine.

7. Jedini klub koji još uvijek nije izgubio u LŠ.
    Mali žuti što jebu sa krutim.

8. Rajo, jesu bili bolji od Reala u grupi, ali realno, za ovoliko nisu bolji. Bili su večeras, ali inače nisu. Samo kažem da ne sme da se otpiše onakav tim sa onakvim trenerom.

9. Свака им част, милина их гле'ти.

10. Skontao sam ja to, ali Dortmund je jednostavno bolji tim i nema teorije da pukne u revanšu, čak mislim i da neće izgubiti.

11. Kako mi je Dortmund ulepš'o veče, NE VE RI CA! Upravo se desilo ono što sam priželjkivao: čudo. Realu dati 4 gola, a primiti samo jedan, i to taj jedan jako šuntavo, ali dobro, je stvarno za svako poštovanje. Jesu i imali sreće i drago mi je što su je imali. Samo da budu ovoliko ofanzivni i u Madridu tj. da daju bar 1 gol i oni su svoje obavili. I što je još neverovatnije, osim onog Humelsovog ispada, odbrana odigrana vrhunski. Real nije mogao da se poveže. U svakom slučaju, presrećan sam. Jedino što mi je mnogo krivo što ova ekipa neće ostati na okupu tj. što onako prodaše Gecea.

12. Vidjelo se da je Humels bio povređen i da nije u formi. Neven je iznio bolje, al sve super.

13. Šta se tripujete sad svi, finale igraju Real - Barselona.

14. Al' ih je utovarila Borusija 'ebala im milu majku. Generalno su Švabe objasnile Špancima pojam Blickriga u ova dva dana.

15. Kakvo karanje u pičku a i normalno od strane Dortmunda. BRAVO! JEBI ŠPANSKE CIGANE!!!

16. Stevane je li ovo tvoj komentar što si linkovao?

17. Јок, ја сам очекивао вечерас неки реми, неку неизвесност.

18. E ljudi, pre 9 godina je u četvrtfinalu bilo 4:1 za tada aktuelnog prvaka Milan kod kuće protiv Deportiva, a u La Korunji je bilo 4:0 za Deportivo. Hoću reći, nije još gotovo, mada Švabe su to, biće mnogo bolji u revanšu od Milana tada.

19. Iskreno, navijao sam za Real. Ipak, Dortumund je bio premoćan. Ono je bila klasična demontaža. Ljudi su bili na svakoj lopti. Ronaldo i društvo nisu mogli da "dišu". Levandovski je sinoć naplatio neke promašaje iz prethodnih utakmica. Vezni red Borusije je odigrao perfektno.
    Ne bih volio nemačko finale jer bi to značilo da su oni dominantni u Evropi (a kao ovako nisu lolo, ipak). Svi su izgledi da će tako biti. Bez obzira na razultate prvih utakmica mislim da Barselona ima duplo veće šanse od Reala za prolaz, ako se uopšte tu može govoriti o bilo kakvim šansama. Kad se midžeti razigraju i ako Mesi bude zdrav, može svašta da bude. Real sa Kedirom i Alonsom u sredini neće moći mnogo protiv Borusije. Za takve utakmice im treba neko kao Lasana Dijara ili Esijen.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.