Liga šampiona!

1. pa lepo...najbolji je Subota

2. Као велики германофил драго ми је што је титула отишла тамо где треба, глобална слика фудбала у последњих пар година је потпуна.
    Бајерн заслужено, јако сам задовољан зато што се није поновила прича из прошле године. Навијачки или не одрали ову и прошлу сезону.
    Дортмунд, штета, мислим да неће бити оваква прилика за њих... мада никада се не зна.
    Идемо Бајерн!

3. Ja sam navijao za Borusiju zbog toga što hrvat i šiptar igraju u Bajernu.

Borusija dobro otvorila meč i igrala super prvo poluvreme. Bajern bio bolji u drugom. Posebno nakon izjednačenja. Jednostavno su išli na gol, a ovi kao da su se ispuvali. Kontam ja da vi tripujete kako je čudo Borusija, ali nije imala snagu jednog Mančestera i Čelzija da okrene Bavarce kao što su oni činili. Dobro su ljudi igrali. Ne mogu da predvidim šta će biti sa njima sledeće godine, ali baš su ovde usrali motku.

Ovi govnari iz Minhena su zasluženo šampioni i bolje Roben da je dao pobedonosni gol nego Mandžukić. Znate kako se pamti Mijatov gol u Realu. Tako će se pamtiti i ovaj Robenov. Zato mi je drago da je on.

Dobra tekma, hvala Bogu nisu bila dva italijanska tima, nego Nemci. Tempo ludilo.

4. Al kolko sam se oduševio Subotinom intervencijom na gol liniji. Maestralno!

5. Onaj sut Levandovskog kad je igro rukom je bio genijalan!

dobra tekma, sve u svemu, gotivim obje ekipe, tako da sam uzivao.

6. Onaj jebeni Mandžukić pomalo liči na Kristijana Bejla. Betmen je hrvat, mrzim ga

7. Ma Nojer je zastao, jer je vidio da je sudija prekinuo igru. 'Ladno bi odbranio.

8. ma bi odbranio ali je sut bio odlican svejedno.

9. Dante je trebao da dobije drugi žuti tj. crveni za onaj prekršaj. A i ono govno od Riberija što udara laktom.

10. Kad je ustaša dao gol ka ne upado sa šank stolice, međutim brzo bi penal pa sve dođe na svoje mesto. Ostalo je normalno....

11. Ja sam navijao za Borusiju zbog toga što hrvat i šiptar igraju u Bajernu.

хахахха ово је најјачи разлог, каква курац лепота игре, какви курац навијачи :Д

12. Ja bio neutralan što se navijanja tiče al' sam stavio keca na Bajern. Elem, dobra tekma dosta šansi u prvom golmani skinuli mnogo posle palo 3 gola. Lepa pažnja. Riberi objasnio.

13. Oba golmana su objasnila, Vajdenfeler posebno, branio kao šuntav.

14. Odavno nisam gledao bolje finale.. Kakav fudbal, kakva igra i samo napad, agresiva i trčanje.. Svaka čast Švabenzi, objasnili neke stvari Špancima, Englezima i Italijanima..

Žao bi mi bilo samo ako se ova Borusija raspadne, to jest ako se rasproda tim kao što se priča. Al ne sumnjam da će Klop opet da nadje zamenu i za Gecea (govedo malo), Levandovskog i Humelsa ako uopšte oni odu.

Što se tiče Bajerna, zasluženo skroz. Evo nešto sinoć baš pričamo kad Gvardiola dodje, koga bi doveo u Bajern, to jest koga bi izbacio iz prve postave.. Mislim da su zajebali stvar dododjenjem Pepa, usraće nešto što je gradjeno 4 godine.

15. Golovi u LŠ i LE pali u skoro identično vrijeme....

16. A i bice jako tesko Pepu sad, jer sta on jos moze da uradi da unapredi tim ako su ove sezone uzeli sve trofeje. Mada bi bio podvig za njega da odbrani LS, jer to jos niko nije uradio.

17. Dante je trebao da dobije drugi žuti tj. crveni za onaj prekršaj. A i ono govno od Riberija što udara laktom.

A što je Levandovski zgazio Boatenga?
    Da se razumemo, navijao sam za Borusiju, ali Bajern je izobjašnjavao ove sezone, možda čak i dominantnija sezona od one pretprošle Barselonine, oni su ovu titlu zaslužili i prošle godine.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.