Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
http://gofirstrow.eu/watch/242480/1/watch-olympiacos-piraeus-vs-manchester-united.html
Хах, ладно води Олимпијакос.
уринира по јунајтеду. да им није видића, примили би још један гарант! и то не кажем зато што сам србин патриота и волим видића. смолинг и фердинанд су очајни
Al zato Kleverli razvaljuje lolo
најјаднија екипа од свих тих "великих". треба се испишати по рунију и ван персију кад не могу олимпијакосу да утерају гол, колико год била "паклена грчка атмосфера". јеботебог, и шћеповић би им мунуо гол, само да игра.
едит: фала стеване, ал' сам мислио на неки аренин, имам гомилу тих, него ме смара да гледам сад неки енглески линк који коментарише напаљени енглез иако манчестер не зна ништа као курац. или још горе неки арапин или грк :)
Kakva je sramota ovaj Mančester, to je nevera!
Kad pade drugi gol? Vidim na rezultatima 1:0, vrtim kanale kad ono 2:0.
ево пре 2 минута, очајан је фердинанд, ова двојица напред се не виде, нисам веровао да су оволико лоши. сад навијам да им и трећи да олимпијакос, да их усеру!
Какав је био други гол?
lep gol ljucki, van šesnes
Ovaj mančester bi puko i od javora
је л' иду опет преко њемачке авијоном?
pucaćemo mi iz bosne
А је л' навија неко још увек за МУ у Србији? 'Ајде, ја сам их готивио мало због Видаре, али изгледа су сви они велики и прави навијачи што су их бодрили док су освајали све, сад прешли да прате Дортмунд, Бајерн, Сити... шта ти је љубав.
Мислим генерално на то превелико ложење на стране клубове. Зато ми је и драго кад их натоваре овако смешни тимови.
Haha uvek bilo tako i biće.Nek ubaci sad ovaj šćepu da šćepa jebe mančestera
не игра шћепа, повређен изгледа, велики хендикеп за олимпијакос, иначе би већ сад било 4! :(
Хахаха, али замислите стварно да им Шћепа ували, па напио бих се одмах од среће.
Ау брате, шта има тек да раде Манчестеру кад оде Видић, па ово је смешно.
И тренеру Олимпијакоса свака част, то се зове поштовања противника. Неће намерно да убацује Шћепу да не би пукла петарда.
hehe
http://www.zurnal.rs/2014/02/24/vidic-mozemo-da-osvojimo-ligu-sampiona
Ко је овај што фура бркове хахаххаха