Liga šampiona!

1. Nisam imao za cilj svađu, ali taj epitet "veliki" daje dodatnu odgovornost klubovima da upravljaju svojom sudbinom. Zvezda, Keln, Notingem Forest su imali istoriju iz tog perioda koji se može nazvati "početkom tradicije" ali su sad kanal u poređenju sa onim šta su bili. Iako nisu rang imena poput Real, Barselona, Man Utd, ne može im jedan talas uspeha dozvoliti da neko "nepoštovanje tradicije" bude alibi za stanje u koje su došli. Onda ne bi imalo smisla igrati fudbal.

2. EDIT 2: Uostalom, da li stvarno mislis da ce klub, koji je od svog postojanja jebac mame, spasti na grane Alavesa, Ovijeda i ostalih, i da nece u sledecih 50 godina uzeti nijednu LS, ili kako god da se zove u tom periodu, kada mogu da pariraju svim klubovima sto se tice kesa? A pritom, i dalje na ime mogu da uzmu najbolje igrace na svetu.

Чекај, мислиш да је Тотенхем пустио Бејла зато што су ови дошли и рекли "ми смо Реал Мадрид" или зато што су искеширали 100 милиона? Исто то вреди и за Роналда. Јесте, хтео је Роналдо у Реал, али важи што би дошао да су му понудили плату коју има лупам, Дијего Милито у Интеру. Отишао би у Јавор, кад би једини Јавор нудио 25 милиона по сезони.

3. Ja ne bih pricao, jer sam svestan kako je taj PSG napravljen. I opet kazem, koja je mogucnost da jedan klub to sada uradi?

Uostalom, Real i kada ne bude prvi po osvojenim titulama u LS, bice Real Madrid, a PSG ce za 10ak godina, kada seiku pukne kurac, opet biti na 10om mestu francuske lige. :)

4. Te fore kako je u redu da Bajern siluje ostale bundesligaše i drži monopol jer to radi otkad postoji i ima trofeje, koje zbog toga i ima, prodajte nekom drugom. To što oni rade je pederski, dozvoljeno svakako ali pederski. Isto se odnosi na Real i Barselonu, al veliki je problem kad to radi Čelzi, PSG, Siti jer su skorojevići. Idi molim te, ovi gore su gospoda jer jedno te isto rade već 50 i više godina a ovi su govna jer to rade zadnjih par godina.

5. Sve je to pitanje bvdlga. PSŽ može da postane velik klub svakako. Ovog trenutka postoji taj neki vrh od par klubova tipa Bajern, Mančester, Real, Barsa, Čelzi....ostali se bore da postanu taj vrh, a ovi da ne ispadnu. A svako može da ispadne i svako može da upadne. To je to danas kako stoji. Jedna loša sezona ne može da izbaci Mančester odatle, ali 5 loših može. Nema tu "svih vremena". Evo, Notingem Forest je sada seoski klub. FK Bežanija iz Engleske. Aston Vila je Čukarički, a Sent Etjen je OFK Beograd. A Liverpul, Siti, Borusija, PSŽ imaju mogućnost da upadnu u taj TOP.

6. Trenutno igrači dolaze u Real prvenstveno zbog para, a ne uspeha (primer CR7). Real je uzo LŠ prvih pet-šes godina što ga je izdvojilo od drugih ekipa, i onda uzo još tri-četri. Poslednjih pet godina odkad je murinjo doveo ovu novu ekipu Real ne može da prdne Barsi, a samim ti i evropi, zato što imaju jadan tim... Samo su dobri Ramos, Xabi Alonso, CR7, Di Maria, Bale i Benzema (6 igrača), a ovi ostali su OČAJNI pogotovo ovaj babun pepe jebo ga pas kako je on uspeo u životu nije mi jasno...

7. A taj isti Bajern pred početak ove sezone, Šaćirija (koji greje klupu) nije hteo pozajmiti Borusiji.

8. bvdlga

Ja ne bih pricao, jer sam svestan kako je taj PSG napravljen.

А ниси свестан како је Реал "освојио" половину трофеја?

I opet kazem, koja je mogucnost da jedan klub to sada uradi?

мала је могућност, али никад се не зна. Зато је Реал у време слабе конкуренције и уз помоћ диктатора себи обезбедио ПРЕСТИЖ. У томе је њихова величина. Значи, ништа узвишеније, ни поштеније од Абрамовича или Арапа.

Uostalom, Real i kada ne bude prvi po osvojenim titulama u LS, bice Real Madrid, a PSG ce za 10ak godina, kada seiku pukne kurac, opet biti na 10om mestu francuske lige. :)

Челзи је већ сада један од клубова са највећим бројем навијача, постали су светски бренд. Тако би могао врло брзо и ПСЖ. А после кад имаш бренд, можеш до јаја да послујеш и кад оде тајкун који се расипа парама.

Уздижете у висине и пљујете нешто што је суштински исто.

9. a samim ti i evropi, zato što imaju jadan tim.

Ne bih se složio. Možda ima neko ko je bolji i ko će ih dobiti, ali da je loš tim....nikako. Trener ozbiljan, ekipa ozbiljna i u borbi je za oba najbitnija trofeja.

10. Te fore kako je u redu da Bajern siluje ostale bundesligaše i drži monopol jer to radi otkad postoji i ima trofeje, koje zbog toga i ima, prodajte nekom drugom. To što oni rade je pederski, dozvoljeno svakako ali pederski. Isto se odnosi na Real i Barselonu, al veliki je problem kad to radi Čelzi, PSG, Siti jer su skorojevići. Idi molim te, ovi gore su gospoda jer jedno te isto rade već 50 i više godina a ovi su govna jer to rade zadnjih par godina.

Ovaj neki raduljica. Kako god, odo da pokosim dvorište i počnem da pijem. Dovršiću se za basket, tako da ću vjerovatno da prespavam drugo poluvrijeme PSŽ-Čelzi. Pogledaću pregled tamo oko ponoći kad me stigne žeđ. Uzdravlju.

11. Dobro, bvdlga ima svoj mišljenje, međutim ne shvatamo ga ozbiljno i govorimo mu da nije u pravu, zato što sluša Crvenu Jabuku i ima nerazumljiv nik. PRC! :)

12. ali da je loš tim...

Zar ovaj Real imaju.
    edit: jbga hrvatski je sajt mrzelo me je da tražim naš...

13. Nikako opet ja to ne bih mogao nazvati lošim timom.

14. OK DžoNNi cenim tvoje mišljenje.
    ali pepe...

15. Dobro, bvdlga ima svoj mišljenje, međutim ne shvatamo ga ozbiljno i govorimo mu da nije u pravu, zato što sluša Crvenu Jabuku i ima nerazumljiv nik. PRC! :)

OPAAAA! Na poslu sam, pricam i radim sa promoterima, i jos ovde pokusavam da dokazem da je Real brend kao Koka-Kola, a da su ostali Pepsi. :)

Inace Dzoni, za mene su Real, Mancester, Barsa, Liverpul, Milan, Juve i Bajern top klubovi, ostali moraju mnoooogooo da se potrude da udju u to odabrano drustvo.

Liverpul je odlican primer. Nisu osvojili trofej godinama, a i dalje su medju najpopularnijim klubovima.

16. ali pepe...

Pepe je ozbiljan štoper.

Inace Dzoni, za mene su Real, Mancester, Barsa, Liverpul, Milan, Juve i Bajern

Izbaciš Liverpul i to je to :)

17. bvdlgadsadasjdmifonsdašcvsdf

Liverpul je odlican primer. Nisu osvojili trofej godinama, a i dalje su medju najpopularnijim klubovima.

To je možda ove godina, ali predhodne 2-3 godine su bili zaboravljeni...

DžoNNi

Pepe je ozbiljan štoper.

Kako bre on ozbiljan štoper. NE ZNA NIŠTA LIK!!! Samo zna da gazi ljude... Ja lično ne bi njega ni u pionire stavio al dobro...

18. Dobro, svako naravno ima svoje mišljenje. Meni je Pepe konstanto odličan sve ove godine.

19. Inace Dzoni, za mene su Real, Mancester, Barsa, Liverpul, Milan, Juve i Bajern top klubovi, ostali moraju mnoooogooo da se potrude da udju u to odabrano drustvo.

Па добро, али неки ће и успети у томе и не видим што би се њима оспоравало, кад се Реалу не оспорава. Али контам, време брише све, остаје само резултат и трофеји.

20. Svaka ekipa u koju su ulozeni milioni, a da joj je pre toga najvece dostignuce bilo osvajanje FA kupa. Za mene ce Celzi uvek biti ekipa koja je tavorila izmedju 5og i 12og mesta. Da je to bar neka ekipa sa tradicijom, koja ima istoriju i koja je posrnula, pa da se tim novcem osvezila, ali ovako... penis.

Ово је суштина.

Зато у исти кош са Челзијем, ПСЖ-ом и Ситијем НЕ МОГУ један Бајерн и један Реал.

Шта ако неки клуб у наредних 50 година освоји 17 Лига шампиона, а Реал ниједну? Шта мислиш, ко је да буде НАЈПРЕСТИЖНИЈИ клуб на свету, шта ће бити најваћи домет у каријери једног фудбалера?

Form is temporary, class is permanent!

Нема ништа од тога, Реал ће увек бити Реал, Бајерн ће увек бити Бајерн док ће вештачки гиганти као Сити и Челзи пропасти заједно са оним који су их и уздигли на овај ниво на којем су сад. Дакле кад одапну Роман и Шеици одоше они опет на средину табеле. Погле колико пара је до сад бачено у Сити па не могу да прођу 1/8 ЛШ а и ону титулу су узели у време кад је Манчестер био никад гори и то голом у задњој секунди. У ФА купу губе од Вигана. Епски лолови.

Мада ако се нешто тако деси...па ништа, чујемо се овде за једно 50 година па ћемо дискутовати на ту тему :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.