Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10155176_10202957809921198_5885981505240874757_n.jpg
Po meni, Mancesterova cela sezona se oslikala u ovoj tekmi. Bledi, pa zasijaju,i onda propadnu skroz. Ono sto je steta, je sto do gola Bajern nije nista specijalno prilika imao, jesu napadali, ali jalovo. Kao da ih je gol naljutio, pa su uzeli da im jebu mamu. Evrin prvi, Vidicev drugi gol. Sto se tice Atletika, jedno veliko bravo i jedno veliko izvinjenje sa moje strane, sto nisam verovao da mogu. Sve ih sklanjam u stranu, kao posustace sad, pa sad pa sad, ali ljudi igraju ozbiljan fudbal. Svaka cast jos jedared. A patuljci sada mogu u rudnik. :)
Mislim da će tek sad moći opušteno da slave.
Jojić došao iz Partizana, bolji od Zidana.
Simeone ako citas, OPROSTI MIIIII!
Barem je junajted casno ispao,ipak ne mozes sa ovim timom ima rupa koliko hoces posebno u odbrani...
Atletiko zasluzeno, jebao je cigane..
Polufinale :
Bajern-Real
Atletiko-Celzi
Navijam naravno za Atletiko bio bi bas fazon da uzmu ls plus ako uzmu primeru bio bi jedan od najvecih ako ne i najveci uspeh u novijoj istoriji fudbala,ako atletiko ne moze neka uzme bajern mada ne znam ko mi se vise gadi od ova 3 tima oni su definicija ciganluka i smrada.
Niko nikad nije odbranio Ligu prvaka, tako ne vjerujem da ce i Bajern to uradit. Atletiko u dvije tekme moze izbaciti bilo koju ekipu od ove tri, još su im sad muda porasla
- Атлетико реално може, ал и реално не може. Играју добро, држе се у примери ал фали им онај Д ПЛЕЈЕР. Да је 2009 година Виља би био играч који може да преокрене меч и кад губе. До сад нису губили ниједном, јако бих волео да их видим кад јуре предност.
- Челзи стандардно, са Мурињом се не зна никад, човек је најбољи тренер у историји фудбала, освојио је од 2004 до данас 2 трофеја, са два различита клуба, играо масу финала, само му фали са Челсијем, јер је с њима можда и највише заслужио. Где год је одлазио узимао је титуле. А и челзи нема више толико велика имена има клинце који умеју и маторе главе који имају много утакмица у ногама. Биће зајебано.
- Реал. Нема шта да се ту прича, најбољи играч света игра тамо, онај Бејл је човек луд, можда почнем да га доводим у менађеру 2007 ако поново икад играм, јака одбрана, јака имена, ал уме да одигра бледо ко да није најскупљи тим света. Не волим их, вазда било ал респект велики, посебно за Раула, заслужује човек титулу првака европе, и треба да пређе у негде другде, не поштје га Реал.
- Бајерн. Јебена машинерија. Мало ми криво јер Гвардиола форсира посед, много су они зајебанији из брзих тачних акција. Ко Борусија нпр. Два три ВРХУНСКА појединца, мислим на Робена и Риберија понајвише. Радилице као што су Швајни Мулер и Лам, и нападачи који знају где и кад да се нађу не би ли дали гол.
Све у свему на папиру Реал и Бајерн јачи од Атлетика и Челсија, очекује се победа тог пара у финалу стога ја дајем највеће шансе Бајерну. Најкомплетнији тим од ова 4, ал свакако сви имају шансе.
Бајерн 40%
Челси 25%
Реал 20%
Атлетико 15%
Raul?
Пропустио сам обе вечери, жао ми мало, иако ми се полуфинални тимови уопште не свиђају. Волео бих да узме Атлетико или Челси, пре него Реал/Бајерн, али није да ме баш много тангира.
Decko zivi u 2003. !!! ALO SINE, proslo 11 godina! :/
Волео бих да узме Реал, мада ми не би сметало да узме било ко осим бајерна. Јебем им мајке швапске по сред пичке смрдљиве
Јеботе, тема за ово вештачко такмичење 242 стране има, а 1967. кад је Шефилд имао 110 година, није ни постојала.
lol stevan je opet pušten
Шћепане прекини са тим :(
Колико ми је само драго због Атлетика, ето доказа да тренеру не требају умишљене звезде од 100мил које мењају копачке сваких 15мин него прави ратници на терену који ће да изгину за клуб и саиграче. Трпај Чоло, трпај и не вади, гази миџете, Смориња,Пеналда и Баварске кифле!
их, вазда било ал респект
велики, посебно за Раула,
заслужује човек титулу првака
европе, и треба да пређе у
негде другде, не поштје га Реал.
:D
их, вазда било ал респект
велики, посебно за Раула,
заслужује човек титулу првака
европе, и треба да пређе у
негде другде, не поштје га Реал.
и Јуве не поштује Дел Пјера, и он би морао да пређе негде да увесељава народ. :D
Челси 25%
Реал 20%
Атлетико 15%
Možda bih u ovoj Fejzovoj oceni promenio mesta Čelziju i Realu (možda i ne zbog Murinja). Dosta će zavisiti od žDrIJeba...moje želje za osvajanje su:
1. Atletiko 70%
2. Čelzi 30% (samo zbog Baneta)
3-4. Bajern i Real 0%
Uh, što mi je drago što je Barsa ćao-će!
Videćemo sutra kakva će biti situacija nakon žreba. Ko što reče neko već, navijam samo da Švabe ne osvoje, za ostale mi svejedno.
Верујем да ће Атлетико уколико освоји ЛШ да добије најватренију навијачку базу у Србији. Наравно, то ће бити они људи који ће да тврде како готиве Јорганџије још од '99е кад им је теже пало испадање у Сегунду него бомбардовање, али су ипак наравно тек сад одлучили да изађу из мишјих рупа и здушно бодре црвено-бело-плаве на сав глас. Марш бре у курац!