Bravo za Atletiko, ali nema sanse da navijam za njih protiv Reala. Ginu ljudi (Atletiko) cele sezone, i zasluzeno ce uzeti sve trofeje ako uzmu, svakako mi nece gadno kao da ih uzmu Celzi odvratni ili Barsa odvatna, ali moje srce pripada kraljevskom klubu!
Svi Argentinci su u manjoj ili vecoj meri Sinisa Mihajlovic, to jest stoka i kulovi koji gledaju da mucki udare laktom, insceniraju faul i pljunu protivnika u lice kad sudija ne gleda.
S tim sto se retko koji od njih folira da je gospodin kao ovaj zabarski olos.
argentinski cigojner.voleo da se potuce vise nego leba da jede.u ekipi on,mesar kouto i miha ljomber.simeone ce igraca na sredini da pljune i raspizdi da sudija ne vidi,kouto ce mu nogu otkinuti,posle ce miha da se svadja sa sudijom.
kako se trpa da on izvede penal da ga da, jer se celu utakmicu nije jebeno video, kompleksasko govno...umesto karvahal, ili modric ili bilo ko drugi ko je pogino na terenu uzeo da izvede jer ionako nije bitan rezultat, a zasluzili su vise od njega...al ne mora on govnarcic usrani
ja ne mogu
Tu sam negde, imamo slicnu tehniku. :D
U finalu ce biti, PISAJ PO SIROTINJI!!!
Bravo za Atletiko, ali nema sanse da navijam za njih protiv Reala. Ginu ljudi (Atletiko) cele sezone, i zasluzeno ce uzeti sve trofeje ako uzmu, svakako mi nece gadno kao da ih uzmu Celzi odvratni ili Barsa odvatna, ali moje srce pripada kraljevskom klubu!
Simeone je Argentinska verzija Siniše Mihajlovića. Ma nije bio ljigav, nego obična sirova strvina.
Svi Argentinci su u manjoj ili vecoj meri Sinisa Mihajlovic, to jest stoka i kulovi koji gledaju da mucki udare laktom, insceniraju faul i pljunu protivnika u lice kad sudija ne gleda.
S tim sto se retko koji od njih folira da je gospodin kao ovaj zabarski olos.
Ne kažem da se folirao, ali je ona klasična argentinska žabokrečina bio najgora. Đubretar. Nije postojala osoba koja ga je gotivila.
I onda se pretvorio u Denija Treha.
http://2.bp.blogspot.com/-7rubt768-lE/UjYTY6Rit-I/AAAAAAAABVg/UYgwbPC4eSw/s1600/Simeone.jpg
JEBI MURINJA AHAHAHHAHAHAH
http://funnyphotodump.com/wp-content/uploads/2013/11/wat-the-fuck.jpg
argentinski cigojner.voleo da se potuce vise nego leba da jede.u ekipi on,mesar kouto i miha ljomber.simeone ce igraca na sredini da pljune i raspizdi da sudija ne vidi,kouto ce mu nogu otkinuti,posle ce miha da se svadja sa sudijom.
HAHAHAHAAHAHHAHAHAHAA OPLAKAH
НАПРЕД МАДРИЂАНИ! ХЕ ХЕ
НАПРЕД МАДРИЂАНИ! ХЕ ХЕ
Гледам овог Габија и већ 5 пута сам помислио да Коларов игра за Атлетико.
Срањштина.
hahahah penal!
Jebote, ovo je namešteno....
ovaj ronaldo se raduje samo kad on da gol lol koji jadnik jadni
kako se trpa da on izvede penal da ga da, jer se celu utakmicu nije jebeno video, kompleksasko govno...umesto karvahal, ili modric ili bilo ko drugi ko je pogino na terenu uzeo da izvede jer ionako nije bitan rezultat, a zasluzili su vise od njega...al ne mora on govnarcic usrani
Lol, trebao je Kasiljas da puca penal.
Malo mi je i drago što je Atletiko puko, zbog glava koji šatro navijaju za njih ceo život.