Liga šampiona!

1. Da iskoristim priliku i kažem masi koja se loži na Krisitna Ronalda da je to jedna neopevana degenčina. Gadost fudbala. Iskompleksirana pička. Celu tekmu se nije video, dao je gol iz penala za 4:1, i kao konjina krenuo da slavi AAAAAAAAAAA UUUUUUUUUUUU vidi mama dao sam go.

IDIOT

2. Не што је рекао да није требао пенал да пуца него што генерално гомила људи хејтује Роналда, а овај број голова у једној сезони ЛШ тешко да ће неко скоро достићи, јебига узео човек пенал да се утврди на листи, сви бисмо.
    А то што су постигли више од мене заболи ме курац, имам право да их вређам, том логиком и естрадне звезде су постигле више од мене па ми то не укида право да их мрзим зато што су полуретардиране дрољетине. А и не мрзим их на крају крајева, симпатичан ми је био атлетико раније, неки навијачки нагон ме тера да их пљујем.

Kontradiktoran si. Ostali ne mogu da hejtuju, al bitno je da ti možeš. Uglavnom, ovo dolazi od momka koji gotivi Barsu, Real je uzo zasluženo, ovi igrali ciganski, Bejl i Ronaldo zakazali, ja bih dao Ikeru penal da puca.

3. Usr'o ih je Real u produžecima, nisu ovi pajseri snage imali za još pola sata.

I neka su uzeli titulu, po meni - zasluženo.

Prošle godine je levelovalo loženje na Dortmund, ovde godine na Atletiko, dići će se neki kurac i sledeće sezone sigurno, pa će opet novi fanbojizam uz "ja sam ih voleo od kad je (insert neki kul momenat tog kluba)", pa opet ispočetka.

Uglavnom, koliko god bilo teško nekom da prizna da je trenutno Ronaldo najbolji igrač sveta, ko ga jebe kad je glup. Čovek roka sa obe noge, prebrz, prejak, igra glavom, trči kao manijak, šta'š više. Drugo je sujeta.

4. Ne znam što ljudi ovako pljuju Atletiko. Ipak je to klub u kome su naši igrači i treneri proglašavani legendama, a u Realu su većinu naših izdžukelisali (neke oprevdano, a neke ne). Kao da je Rambo Petković loš igrač, pa su mu dali da odigra samo 5 mečeva. Ili što su oterali Mijatovića samo godinu dana nakon što im je doneo titulu iako je dobro igrao sve vreme. Mislim, meni su i jedan i drugi tim ok, ali svedno ne razumem što vređate bilo koji klub.

5. Znači ti temeljiš klubove na osnovu uspjeha naših igrača ? NAPRED NAGOJA, NAPRED SENTETJEN.

6. Ne na osnovu uspeha, nego na osnovu trofeja i toga kako cene igrače. I taj isti Real je oterao Raula da bi napravio mesta za Kristijana. Isto tako su oterali i Figa da naprave mesta za Robinja koji prevara od igrača. Znači, bukvalno su svakog igrača kog sam ja gotivio oterali. Ista je priča i sa Robertom Karlosom. Ja sam te galaktikose obožavao, a od ovih jedino Alonso i Kasiljas (mada će i njih da prodaju), ovi ostali mi idu na živce. U 12 godina otkad su osvojili prošli put LŠ, uloženo je toliko milijardi da bi i OFK Beograd osvojio LŠ sa tolikim parama i takvim igračima.

7. Uglavnom, koliko god bilo teško nekom da prizna da je trenutno Ronaldo najbolji igrač sveta, ko ga jebe kad je glup.

Taj stvarnomora biti nenormalno glup, obzirom da je par meseci i zvanično potvrđeno da jeste.

FUDBAL SE PROPEDERISO

8. A ne mož' toliko loš trol biti, brate.

9. Ma meni i dalje drago što je popušio Čolo, na stranu što je praljvo argentinsko kopile, kenja protiv Čelzijevog autobusa, a non-stop parkira dabl-deker ispred svog gola. E pa juče mu je Real polupao prozore na tom autobusu.

10. Da iskoristim priliku i kažem masi koja se loži na Krisitna Ronalda da je to jedna neopevana degenčina. Gadost fudbala. Iskompleksirana pička. Celu tekmu se nije video, dao je gol iz penala za 4:1, i kao konjina krenuo da slavi AAAAAAAAAAA UUUUUUUUUUUU vidi mama dao sam go.

IDIOT

+milion

Gledam ga sinoć, nadrkana mu faca kao besan, gleda u nebo jbg Bejl dao go a ja nisam fazon i onda mu pokloniše penal on ga da i onda se skine ko hulk i kao ja jebem mame dao sam gol u 125om minutu pri rezultatu 3:1. PUŠI KURAC SLEPČINO MATER TI JEBEM.

11. A Bejl je gotivan lik. Ne svaša se, ne kurči, čak iako sudija zajebe, on se ne prapire preterano, krene nazad i to je to. Kul je klempoš lik.

12. parkira dabl-deker ispred svog gola.

Simeone je zaboravio da više nije igrač. Manki fejs.
    Boli me kurac ko je pobedio, hteo sam da budu produžeci da bi duže pio pivo uz tekmu.
    Al nisu mi jasni onih 5 minuta nadoknade

13. Stvarno je Manki fejs.

Ma ja od tih velikih klubova iz jakih liga što igraju tako ozbiljan fudbal u principu gotivim samo Mančester Junajted, tako da me boleo tuki, ali nešto ne gotivim to kao Borusija prošle godine i Atletiko ove loženje.

14. Kontam, al Atletiko je uzo titulu u Španiji, po meni je to jače takmičenje od lige šampiona. I premijeršip takođe. Masa ima potrebu da voli slabe, onda oni kao pobede pa je pravda zadovoljena. Zato navijaju za tako retardirane ekipe.

Mada moram reći da sam voleo da gledam kako kievo verona svojevremeno jebe mater mnogima

15. Ne gotivim Špance generalno. Ove sam gotivio dok je El Ninjo igrao za njih a za Simeonea sam ti rekao da sam ga gotivio kao igrača, bio je đubre neopevano.

16. Inače, titulu im je doneo Di Marija brate, čovek je skoro celu tekmu sam igrao.

edit:

Mada moram reći da sam voleo da gledam kako kievo verona svojevremeno jebe mater mnogima

Kad su igrali Konan, Ledesma, Pelisijeri i ta ekipa? Zanimljiv tim bio, forca leteći magarci

17. Vazda ću navijati za finansijski slabije klubove.
    Ko to ne razumije, taj se nikad u životu profesionalno nije bavio nijednim sportom, pa ne razumije situaciju i gnjev ka bogataškim klubovima.

18. Ko ne bi kapirao? Volim da gledam kako grupa ljudi gladnih uspeha dere bulju preplaćenim manekenima na želju, trčanje i šutiranje u cevanicu ali fora je što npr atletikovci nisu sirotinja brate nego su i oni preplaćeni. Ne ko realovci ali realno nisu mladost iz lučana nego atletiko jebeni.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.