Liga šampiona!

1. azijati su skloni stvaranju idola

TO PRICHATE A GUZICU BI PRODALI KADA BI REAL DOSHAO U VASH GRAD

2. Mrljo, znam Bekama kad su doveli, koliko je bilo dal 40 ili 60 miliona, ceo transfer su izvukli na jednoj turneji po Kini od dresva i šalova.

onako, slobodnom procenom, da otplatis 50mil za nekog igraca, treba da povecas prodaju dresova za oko 1 mil komada godisnje.
    zvuci realno da dosta novca dobijaju od mercandajzinga, od ovih sto im prave opremu, za takve zajebancije.
    ima smisla veliko ime, a izduvan igrac za velike pare, sigurno.

3. azijati su skloni stvaranju idola

Reče srbin posle tita i slobe lololo

4. Azijati finansiraju bukvalno Real i Mančester Junajted godinama.

5. Kad KUNG FU fudbal nije dovoljan

6. Slobo i tito su mila majka za one njihove, i naravno da bih išao gledati kako sloboda doiminira protiv reala ali realno ronalnda ne bi čekalo deset hiljada klinki da žgevre na aerodromu, i ne serite

7. ali realno ronalnda ne bi čekalo deset hiljada klinki da žgevre na aerodromu, i ne serite

Ma de bre, taman posla.
    http://images.kurir-info.rs/slika-900x608/fanovi-bibera-1371565280-327219.jpg

8. Aj što bi ga čekale popišulje nego što bi ga čekale matore konjine koje drkaju na biciklicu. Ja bi prišao kad bi video da je sa Irinom Šajk lololo

9. Cudno je to da su kod nas svi fudbalski strucnjaci, a nema ko da vodi reprezentaciju skoro citavu deceniju

10. a nema ko da vodi reprezentaciju skoro citavu deceniju

Заборавио си овог човека
    http://static.goal.com/45400/45494.jpg

11. k'o deca sa posebnim potrebama

12. Jeste Ronaldo gejpederski portugalski lakirani ciganin, ali to ne menja činjenicu da je dobar igrač, ai ja nikad nisam imao utisak da je baš govno od čoveka, za razliku od jednog drugog ''najboljeg''. Mislim nije mi omiljen igrač današnjice, ili čak nonaj kog najviše volim da gledam, ali ne mož mu osporiti da je trenutno najbolji.
    Ustvari osim te njegove pojave i nema nešto za mrziti na njemu, ne računajući što igra za Real.
    Ovo sa Bejlom kao krivo mu je, pa ok, ali i to razumem u neku ruku, Bjel mu je direktna konkurancija, mlađi koji je došao za veće pare i ima dobru sezonu, možda je normalno da bude ljubomoran, jeste treba to da se podredi timu, ali opet, da se ne lažemo, u Realu je sve uvek bilo o pojedincima i zvedama. Tako da sa tre strane mogu da ga razumem, iako ne odobravam.

13. Заборавио си овог човека

zato sam i rekao skoro cijelu deceniju

14. ZVEZDA UZIMA DOGODINE A NE OVE PIČKE PREPLAĆENE

15. DEVEDESET PRVA ĆE BITI PONOVO

16. СЕЈО КАЛАЧ ЧЕКА УШАТИ ПЕХАР!

17. ZVEZDA NOWI SHAMPION SWETA PIČKEEEEEEE

18. ЧУВАЈТЕ СЕ УЧЕСНИЦИ ДРУГОГ КОЛА КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.