Liga šampiona!

1. Koko sam se smorio kad sam čuo da je barsa dobila... Jel ovo revanš ili ima još jedna da se igra?

2. Месијева жена: Драги, забиј мига...
    Меси: Немогу брез Ракитића и Бускеца

xDDD

Маћи је Перун и Дажбог фудбала.

3. Baš nema sreće Bajern u napada, Ter Štegen odličan. Mislim da Barsa nikada nije imala bolji trio u napadu.

4. BIĆE JEBANA ŠPANSKA GOVNA SNAŽNO

5. poserem se na sudjenje

6. dushan da se izvini realu

7. realno, treba da igraju shpanci u finalu. real se sheta do gola juvea. proshlo je vreme kad se nula chuvala. barsa osvaja. #analiza

8. IZVINIĆU SE AKO PROĐU

9. KOLUMBISKA SISICA OPET POKUŠALA DA ISCENIRA PENAL

10. Vidal je cigan + je stalno nesto nakurcen.

11. KAKVA JE OVO ANALIZA BEZ KARADZIĆA ŠTA JE OVO ALO TIJANIĆU ZA ŠTA TI NE PLAĆAM PRETPLATU

12. Koj kurac će Juventus u finalu kad će realno da pukne 5 razlike (realno-real hehe). Real barem ima šanse protiv barse.

http://images2.gazzettaobjects.it/methode_image/Video/2015/01/12/Calcio/Foto%20Calcio%20-%20Trattate/1510a515eabc4f9b55c4ee03d584c1d2_169_xl.jpg

SIIIII

13. Jebote jedina gotivna glava u realu je Iker ovi ostali da bog sačuva
    JEBAĆE ĐIĐI SEPARATISTE U FINALU

14. Na stranu što drkam na Ronalda ali pored Ikera i Benzema je kraljina čovek.

15. ako sad ovo real bude chuvao, navijam da im mune juve onako kako samo talijani umeju

16. JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.