Liga šampiona!

1. Što se kaže biće polufinale pre finala u Minhenu. Jebi Gvardiolu glupog

2. Preveliki ulog = sranje utakmica
    Lošiji Real. Ronaldo puno fali, mislim da ni nemaju taktiku bez njega jbg vidim da ne koriste Bejla. Modrić najbolji igrač svoje pozicije na svetu trenutno. Taj pregled igre, pa ja ne znam

3. Ti da znaš ne bi tresnuo takvu glupost, ok?

4. A za ovo ostalo si u pravu, to si čuo sad od nekog u kafiću pa prenosiš misao xD

5. Najbolji na poziciji Hrvata u Realu

6. Šta je rumenige? Šta je to u Kg drugačije nego ovdi? Ne jebete švece?
    Xd

7. Soze ajd ne lupaj jebene gluposti

8. Arkan ti dao ovo? XD

9. Modrić maloprije kad je bila idealna pozicija za trokut pas, on uputio iks pas i ovaj mu lagano presjekao

10. Vidjio sam to i upisao mu minus i uračunao mu u bilans

11. E, a stvarno preružna utakmica, ona sutra će falabogu da bude još gora, smrdljivi bajern = barselona 2.0 verzija i Simeone s druge strane koji će da odglumi šlog samo da prekine kontru (ok, i takav atletiko je dopadljiviji od ovog bajerna), a ovo večeras je i očekivano da bude ovako, samo mi ne ide u glavu, imaš aguera, debrujnea, silvu, i još 400 miliona pored njih i ideš na 0:0 na svom stadionu protiv okrnjenog Reala pa jebem ti mater u pičku i puste pare proklete ostavi familijuuu...

12. Makar će revanš u Madridu da bude dobar, revanš u Minhenu će biti zadovoljstvo gledati ako atletiko bude imao aktivan rezultat posle prve tekme, onda mi je merak da gledam kako uspeju da se ne sudaraju u 16m i kako izluđuju njemca.

13. Neće s nulom da se žavrši kapiram

14. Sutra biće bolje kapiram

15. Eto Sozer koliko ne znaš
    Gluperda

16. Jako bi volio da Atletiko prođe i Reala da oprca u finalu ako treba

17. Real defanzivno orijentisan

18. I domaćin je defanzivno orijentisan

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.