Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ni pre ni kasnije nece nista uraditi sa bilo kojim drugim timom (pogledaj pod Gvardiola)
Zidan je pulen masonske lože
Treba dovesti sudiju pred novinare, pustiti mu klip onog drugog zutog i pitati ga: "?"
Dobro ne mozes ga pitati "?", ali recimo odstamapti "?" na papiru A3 formata recimo, da se vidi na kameri
I kazniti Ramosa. Da se ja pitam tj. da sam ja Zidan, ja bih mu oduzeo traku zbog pederisanja i ciao
+23
Ali da bi neko bio najbolji ikad, potrebno je više od puke statistike.
Meni lično je Federer ogavan, ali lakoća kojom igra je prejebena, Džordan u košarci, Tajson u boksu, jednostavno su rođeni za taj sport. Ronaldo je kao naš Đoković, jeste među najboljima ali mu fali to nešto da bude najbolji.
Meni su recimo Ronaldinjo i pravi Ronaldo sto puta bolji od Kristijana, a nemaju ni približnu statiatiku.
Meni je upravo to najbolja stvar kod njega, sto je uspeo da ih nadmasi bez te njihove "lakoce". I ja mislim da su Ronaldinjo i debeli Ronaldo bili talentovaniji fudbaleri, Ronaldo pogotovo, verovatno najveci talenat ikada. E sad, imao sam jednog lika jos je u srednjoj igrao sa nama, pa sunce te nejebalo taj kad uzme loptu ne moze ni bog da ga zaustavi, moze kroz gipsani zid da se provuce. Ali boleo ga kurac da igra i trenira i jbg. Dzabe talenat ako ga ostavis kurvama i u klubovima, ili ako te sjebu povrede.
Jedna stvar koju ljudi cesto ne spominju kad pricaju o Kristijanu, a neverovatna je, jeste njegova transformacija kao igraca. Taj neki period od 2012 do 2014/15, kad je video da ga stizu godine i da ne moze vise da naredja 5 igraca za redom, covek uzme i nabaci malo masu da moze da se rve u sesnaestercu. Pocne vise da igra u spicu i ne samo da nastavi da dominira, nego apsolutno eksplodira u statistickom smislu. Neverovatan osecaj za postavljanje i za kretanje, cak mu se i broj asistencija povecao. O sposobnosti da ga mune u gol i da ne pricam.
ma Rona samo da frizuru normalnu koristi
bio bi mi bolji igrač pet puta
kosa dosta znači
da je na keca ili ćelav, bio bi brutala, ovako je gej peder cigan masna kosa
kosa is life
∆ ∆
∆ ∆
∆ ∆
bio bi mi bolji igrač pet puta
kosa dosta znači
da je na keca ili ćelav, bio bi brutala, ovako je gej peder cigan masna kosa
kosa is life
+1 brt, tačno se vidi da nema kapi srpske krvi u njemu
Ja ronalda ne volem ni malo ali sav rispekt za:
Tri ls za 4 godine
Tri finala u kojima je dao gol
Ispratio bajern sa 5 komada(ukupno im dali 5), atletiku u prvoj 3 komada(od 3) i sad juveu 2.
Dao ga u 1/4 1/2 i finalu
Odveo portugal mrtvi do sampiona evrope(neke rui koste i ostali ga izduvali on covek imao nanija i kvarezmu
Brate lik jebe jevu bukvalno ne moze da mu se prikenja nista osim frizure cak i picke vlaze cim ga vide
Tako su i lebrona smarali nja nja ovo dzordan saigraci bla bla popisao se po svima evo sad i kikica(tepacemo mu) ronaldo
Ne mogu da kazem da je najbolji ikada kao sto i za lebrona ne mogu jbg ali trenutno je bog mesi je pusikarevic
Ograda: ako se ispostavi da je peder ko riki martin povlacim sve haha
Jedina mana i Mesiju i Ronaldu je što su cigani bez imalo harizme, ne mogu da se setim u istoriji fudbala da je neko imao takav kontinuitet kao njih dvojica. Već deset godina bez slabe sezone tj. njihova slabija sezona=vrhunac karijere nekih velikih igrača.
Nemaju ni neke vece povrede, sve nesto po dva meca max. Debelog ronalda su kidali ko majmuna razni materaciji, fernando koutoi i japovi stamovi. Ovu dvojicu da biju ko njega ili ronaldinja dobijali bi kazne zatvora i zabrane bavljenja fudbalom jer je fudbal postao pederski sport
Neki ovakav npr
https://youtu.be/YNkLQ9a_bI4
Ali zna se ko je najveci madjionicar fudbala ikada jbg, da je egoistican ko kristijano ko zna sta bi radio
https://youtu.be/OGqa9ldcUGU
Svi vlaze jebeno i musko i zensko i isilovci jebeni, i posle se neko pita A STO SU MU POTPISALI MILIJARDU OVI MAJMUNI IZ NAJKA, pa da Ronaldo stavi kurac na čelo, milijardu ljudi bi ga furalo isto
https://www.youtube.com/watch?v=iHz82I8Vv88
Ne verujem da je bilo fudbalera koji je lepše igrao nego Ronaldinjo u Barseloni, ne znam jedino Maradona nisam bio rođen tad, ali Ronaldinjo je imao te četiri sezone kad je radio šta je hteo i posle toga ništa. U Milanu je bio razočarenje veliko, posle toga ne znam ni gde je sve igrao, znam da su mu negde u južnoj americi zviždali i terali ga navijači. Jel igra fudbal on uopšte još uvek? Uglavnom da sam vrhunski trener pre bih voleo u ekipi da imam surovog razbijača prebrzog koji je uz to i sportista i psihički stabilan kao Ronaldo nego joga bonito Ronaldinja.
Ronaldinjo je bio Bog ali i Brazilac takođe.
Prekratko je trajao što je greota.
Zuba je imao preveliki bol u kurcu nekako čini mi se.
Igrača spremnog fizički kao što je C Ronaldno ti ne možeš da povrediš ako mu ne slomiješ nogu. Lik ima 7 posto jebene masti u organizmu čini mi se. Robota su napravili od njega, ko zna šta sve ne pije i ne jede da mu se organizam ne raspadne.
Poređenja radi Šomi23 ima 74 posto masti a samo 26 mišića. Pa vi vidite sada
Manje od 5
Fun fact: kad sam bio na tim testiranjima izmerili mi 4,7 otprilike kao kristijanu xd
Ti to somari kazes da je beskicmenjak?