Liga šampiona!

1. Eh kad kažu ronaldo i ronaldinjo, a oni čistili kopačke rui košti, kažu da je taj sa loptom znao sve, nije fudbal više što je nekad bio, eh :(

2. Mesi da deset mesta praznih, pa onda Ronaldo i ekipa.

3. Пуши га дебилчино распала.

4. Pa kostakurta tu pa kaka kaladze jao pa dida na golu ej a ne ovo sad manekeni i sitne duše

5. Dejo Savicevic goat

6. Sevilja bajern jedno 30x zanimljivija btw

7. Ronaldo zuba odigrao 17 utakmica izlomljen ko kurac ronaldo ciganin igra 800 meceva po sezoni igra s obe noge, glavom, kurcem, brz, dribla, jak, skace ko magarac, zavrsnica rutinska, izvodi slobodnjake radi jebeno sve savrseno kakve zube kakvi mesiji

8. Celte to bi bilo kao da kazes zanimljivije je ofk cuprija protiv jagnjila jer prsti sve, juve i real su dve od cetiri najvece fudbalske institucije

9. Zuba je u ronaldovim godinama uveliko imao 100 kila i igrao za Korintijans dok ovaj bata uzima jos jednu LS ove godine lagano

10. Eh kad se setim kako je garinča plenio

11. 70 posto ronaldovih golova bi i ti tako bangav dao pseto, dribling im je neuporediv, osećaj za prostor i asistenciju takodje, jedan ubitačan scorer, drugi čist madjioničar.

Od 9 igrača koji su igrali u karijeri i sa jednim i sa drugim, dvojica nisu mogla da se odluče, 7 reklo da je Mesi daleko bolji.

12. Juve samo italiju igra dobro van se uvek usere :)

13. Ma Garinča ne može da čisti kopačke Ferencu Puškašu

14. Ajde ne izmišljaj imena majmune

15. ma svi ti vasi su kurac za mosu i tirketa, znam gledao sam bjelin montevideo

16. Boli me kurac sto oni ne mogu da se odluce covek poliva redom sve dok oni vecaju

17. Nemaš ti sine veze o fudbalu xd

18. A gde je mesiju skok igra? Xd

19. Mislim ako trazimo madjionicara onda je ronaldinjo najveci od najvecih ali ako gledamo ko je najbolji ikada onda budite srecni sto gledate ciganina sitnu dusu

20. mesi kiseli niski vukajlijaš xd

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.