Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Lep provod Agilni! Još ako poneseš taj KVAK mač sa sobom, bićeš glavna faca! :)
Vidim da ste malo poskidali patke svi pa ću i ja da se vratim onoj mojoj ,,Borbi za Pravdu''
al' u suštini mi smo i dalje patke KVAK
kvakkvak,dobrodošao u jato!:)
Fala, fala. Vidim večeras većina pataka je otperjala negde iz jezerceta. Nema veze. Neka uživaju. Mi ćemo da grejemo jezerce ;D
jezerce je samo naše,buahaha,otišli da malo zezaju ove što love,ali biće dobro,lukave su to patkice:)))
Ja sam se brčkala do malopre, sve plivajući na leđima bez straha da zakačim o nekog! Dobro je da ste došli i vi, neki zec je pustio dezinformaciju da je sezona pataka.. :)
hm,sezona elmera je,koliko ja znadem:))
Ma ti zečevi sada kad smo skupili ovako jako jato mogu samo da podviju onaj njihov pufnasti repić i odskakuću od nas da ih ne bi iskljucali ;D
kvaaaaaaaaaako je!
E patkice moje drage, sutra je petak. Najzad ide vikend. Neću se pomeriti iz jezerceta, toliko sam umoran.
U sredu zaglavio i pio vatrenu vodicu. Sinoć Derbi pa proslava opet sa vatrenom vodicom. Ne mogu da KVAKnem koliko sam umro.
ma,chill u jezercetu,ništa slađe!
http://www.youtube.com/watch?v=tpXBvHYrVOY
ha!patke rulz!
Jeste. Ima tako da provedem vikend ceo.
Odoh na spavanje.
Kvaku noć patke i sutra još da preguramo i mirni smo dva dana.
Lepo spavajte :D
Preforsirao si se sa tom vodicom, prokleta bila.. Pravićemo u jezeru detoks parti. :)
kvaku noć!
KVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :) Jutro! :)
KVAAAAK hik! Dobro jutro, Ela! Jedva sam pogodio password da se ulogujem :D
Agiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa dobro jutro :) Pa ko se to nama napio pačije vodice sinoć? ;)
Joj, ne znam šta je to bilo, ali da ga patke ne podnose, ne podnose. Ali zato mi naviru definicije ko lude. Imam tri i troumim se koju prvo da kvaknem...