Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
mi smo kupili drugi komp da se ne bi razveli :)
BTW imam treci deo Gricke vjestice koja je u zagrebu izdata 1982. A prvi put je serijal objavljen 1487. godine, da ne verujes.
heh moramo i mi kupiti neki lap top...
To je neka greška. Mislim da je objavljen pred 1. Svetski rat ili tu negde
imaš na wiki sve o Mariji Jurić Zagorki...
Nego, Nina Badric u ovom spotu ima istu frizuricu kao ja od nedavno :-)
E patke moje drage, krećem na fudbalicu. Ima da ih razbijem sada KVAK.
Drž'te jezerce toplo a ja se vrćem posle KVAKbola.
Pa na wiki pise 1487.
Hajd' lapo se provedi tamo i nemoj da brukas patke ;-)))
Drage moje patke, vratio sam se sa svog prvog predavanja u ulozi predavača u životu. Bili biste ponosni na mene, KWAK! Da znate samo kako su me buduće PR stručnjakinje pažljivo slušale. Izgleda da i one vole patku.
U ime PR-a, kvaknuo sam jednu definiciju :)
Kada smo već kod fudbala, nadam se da nisi krenuo, da vidiš i moju drugu definiciju i upotrebiš je, ako zatreba. Kvaknuo sam i to.
Кога боли перце шта они серу тамо? Квак свима. :)
Dobro nam dosao Agi. Falio si. :-)
Hehe ne sumnjam da vole patke ;D
Vi ste mi poželeli sreću sinoć, znao sam da će sve ispasti dobro :)
Дес Аги, па која бре не воли патку да јој увалим паткана?! :)
Ove sve vole. I sve su onako divne i plave (izvini Ela :P ), zabolela me glava sa sve kljunom :P
Oho pa 'des Matriks ceo dan? :-)
:шапуће: Јеси увалио којој? :)
едит: Ма учим Ела, ухватила и мене та работа...
Pfffff plavuse nisu lepe kao crnke :DDDDDD
A ne, danas sam imao sako i bio sam supercool i nedodirljiv. Došle su neke po moju vizitku, ne dadoh se više od toga :D