Maro opasno kul stvar....
koliko puta si banovan đoni? ja valjda 3 ili 4 puta na po 3 dana...
Ne znam. Znam da je bilo nešto za redom na po par dana. 3 ili 4 bana. Najduži je bio 15 dana zbog ovog što mi stoji na profiliu ali posle 5 dana je počeo novi sistem pa mi je skinut ban...to me podseti....da opet osvežim profil....
obožavam ovu stvar! :pevuši:
ljudi,postala sam tetka!!!
OLEEEEEEEEEEEEEEEE Čestitamo Maro.. eto povoda za cirku (kao da je potreban)....a Buxna je Teča...Teča Buxnomaniak
lololo teča manijak!
http://vukajlija.com/recnik/autori/55217
ЂЕМБА!!!1111
Biće vinjakaaaaaaaaaaa
Moj novi omiljeni autor lololololo
lololo! tečamanijak prati đembelog lololo!
I ja ću odmah da počnem....imam osećaj da je gotivac
ljudi,palim,mora se stići do sd-a,a tako me zimr,uf,najradije bih legla,smlaćena sam,sad me puk'o smlat!uživajte!
Ella, još nisi promenila nik?
ikoga?
Gde ste blejači, eks patkoni?! :)
ja nijesam patkoni loololo
đe si ello... šta mai? gotov pos'o pa odmor?
ih blago tebi... evo učio nešto malo, pa spav'o ( ja obavezno svaki dan, bar pola sata)...
vratih se samo da postujem: okupali smo se i previli pupčić, sad idemo u nove radne pobede - punimo pelenu :)
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Maro opasno kul stvar....
koliko puta si banovan đoni?
ja valjda 3 ili 4 puta na po 3 dana...
Ne znam. Znam da je bilo nešto za redom na po par dana. 3 ili 4 bana. Najduži je bio 15 dana zbog ovog što mi stoji na profiliu ali posle 5 dana je počeo novi sistem pa mi je skinut ban...to me podseti....da opet osvežim profil....
obožavam ovu stvar!
:pevuši:
ljudi,postala sam tetka!!!
OLEEEEEEEEEEEEEEEE
Čestitamo Maro.. eto povoda za cirku (kao da je potreban)....a Buxna je Teča...Teča Buxnomaniak
lololo teča manijak!
http://vukajlija.com/recnik/autori/55217
ЂЕМБА!!!1111
Biće vinjakaaaaaaaaaaa
Moj novi omiljeni autor lololololo
lololo!
tečamanijak prati đembelog lololo!
I ja ću odmah da počnem....imam osećaj da je gotivac
ljudi,palim,mora se stići do sd-a,a tako me zimr,uf,najradije bih legla,smlaćena sam,sad me puk'o smlat!uživajte!
Ella, još nisi promenila nik?
ikoga?
Gde ste blejači, eks patkoni?! :)
ja nijesam patkoni loololo
đe si ello... šta mai? gotov pos'o pa odmor?
ih blago tebi... evo učio nešto malo, pa spav'o ( ja obavezno svaki dan, bar pola sata)...
vratih se samo da postujem: okupali smo se i previli pupčić, sad idemo u nove radne pobede - punimo pelenu :)