Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ovaj amantino skroz čudan lik. Po definicijama, mislim. Baš bih voleo da znam ko je.
prvi put čujem.
Ja sam čuo (od Džimija)da je amantino pička , što se može i zaključiti nakon što je otvorio onu žalopojsku temu.
koja tema?prvi put čujem za tog lika..
Zna ga Džimi, a? Da vas pitam, jel i vama izađe rendom sa akaunta, pa morate ponovo da se ulogujete?
EDIT: Polako Marija, bez napaljivanja. Mada, biće teško kad mu vidiš prosek.
Meni ne. Maro, ovaj: http://vukajlija.com/recnik/autori/12904
ne kontam.
Ma ne znam ni ja sam. Pokušavam da vodim konverzaciju. Valjda se zoveš Marija?
da.nego kakvo napaljivanje?
mrzi me da ga čitam,videh sve nešto kilometarsko..
Obično se devojke pale na prosek, to je mislio.
Vredi čitanja. Barem par definicija. Mafijašku kulturu obavezno, ako ništa.
Kažem ti da ne znam. Protumačio sam pogrešno.
pa,nije ni moj prosek loš,a on je ovde mnogo duže od mene.
ne palim se na prosek.
Blago tebi. Ja kamšotujem na veliki prosek sa puno definicija. Ili skvrtujem, nisam siguran. Elem, davajte neku pesmu!
ja kamšotujem na druge stvarčice.
ček,pesma,hm,evo:
http://www.youtube.com/watch?v=wiM4IPuqvN0
Suptilnost na mestu. E sad da odslušam to.
Jebem ti! Ne mogu da napišem ništa upola dobro!
napiši celo dobro.
Imam osećaj da bi mi za tako nešto trebalo par sati koje nemam. Kad bih znao da će bar neko da pročita i da mi baci koju kritiku, pa da pišem. Al' kad ti za 5 sati 9 osoba oceni nešto, izgubiš volju. Trebalo bi ukinuti postere. Ko ih jebe.
ja što na um,to na drum.
ili imam ideju,pa krenem da pišem,usput dopunim.
Uh što je dobra pesma. Mnogo. Ništa, odo konačno da napišem vip.