Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ovih dana je dizAnje.mojne pdo.

2. Ajde bre ćoškaroši, donesite neki aklohol bre.. :D

3. imaš vinjak levo,uzi si.

4. kolko alkoKola!

:plješće ručicama:

5. PU! Opet dolazim prva, opet ja moram da sakupljam ove flaše što ste razbacali sinoć ovde i čistim ove jebene pikavce.....bezobzirni ljudi....ko crnac ovde....

6. Блеја, прва смена, 18+?

7. Džafe dušo, pomerila si starosnu granicu? Ja još uvek ostajem kod 18-....

8. Мачко, данас ми је такав дан, одговарало би ми неко месо до 18+. :)

Шта раааадииишшш?

9. Ma vidiš da nema ni ovih ispod, ni onih iznad 18....godina ;)

Ma evo se smaram na poslu...a tako bih išla da landram negde...negde uz Kej recimo... :)))

Šta ti?

10. Ниђе никога, а и кој ће нам, забављаћемо се форевер алоне на интернетима ти и ја :)

Рецимо да бих и ја сад ишла кући, да хрчем.

Радим, јебени понедељак, сад кад крену око 10 да ме рокају... СМИЛУЈ МИ СЕ, БОЖЕ РАДНИЧКИ!!!"!"1212

11. Ma jašta, koji će nam iko....zavladaće "Smak interneta" i ostaćemo ti i ja kao jedini preživeli... :)

Pa ti hrrrrrčeš, Boga ti?! Niiisi mi se do sad pohvalila ;D

12. Морам подхитно да уписујем мастера, не могу, хоћу да будем студент опет. Ово моје ♥ не може да поднесе. Гуши ме ова официна, мајке ми, сад сам се баш нешто сморила.

ХРЧЕМ ДОК СЕ СПАВАМ!""!"!!!! 1 :))))

хихихи

13. Pa jel imaš uopšte u planu masterA?
    Mojne da se smaraš....ima i gorih stvari u životu...recimo ono kako je ćale zunuo nogom loptu klincu u facu na Keju... ;D

SAMO DOK SPAVASX????'+'

14. хаххахахахахахахха одвалијјјјо га!!!! имам свашћа у плановима, само да се покренем.

САМО ДОК СЕ СПАВАМ И ДОК СЕ СПАВАМ У АУТОБУСИМА!"!"

15. Eto...vi'š da mo'š das smeješ...samo kad 'oćeš ;D
    Ćuti, dobro je dok imaš planove. Shvatiš koliko si izgubljen tek kada skapiraš da nemaš planove, da nemaš jebeni cilj pred sobom.

PA TI BALAVIŠ PO PROZORIMA OD AUTOBUSASASASA!!! PERAČU STAKLA!!!!!2

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.