Prijava

ovih dana je dizAnje.mojne pdo.

Ajde bre ćoškaroši, donesite neki aklohol bre.. :D

imaš vinjak levo,uzi si.

kolko alkoKola!

:plješće ručicama:

PU! Opet dolazim prva, opet ja moram da sakupljam ove flaše što ste razbacali sinoć ovde i čistim ove jebene pikavce.....bezobzirni ljudi....ko crnac ovde....

Блеја, прва смена, 18+?

Džafe dušo, pomerila si starosnu granicu? Ja još uvek ostajem kod 18-....

Мачко, данас ми је такав дан, одговарало би ми неко месо до 18+. :)

Шта раааадииишшш?

Ma vidiš da nema ni ovih ispod, ni onih iznad 18....godina ;)

Ma evo se smaram na poslu...a tako bih išla da landram negde...negde uz Kej recimo... :)))

Šta ti?

Ниђе никога, а и кој ће нам, забављаћемо се форевер алоне на интернетима ти и ја :)

Рецимо да бих и ја сад ишла кући, да хрчем.

Радим, јебени понедељак, сад кад крену око 10 да ме рокају... СМИЛУЈ МИ СЕ, БОЖЕ РАДНИЧКИ!!!"!"1212

Ma jašta, koji će nam iko....zavladaće "Smak interneta" i ostaćemo ti i ja kao jedini preživeli... :)

Pa ti hrrrrrčeš, Boga ti?! Niiisi mi se do sad pohvalila ;D

Морам подхитно да уписујем мастера, не могу, хоћу да будем студент опет. Ово моје ♥ не може да поднесе. Гуши ме ова официна, мајке ми, сад сам се баш нешто сморила.

ХРЧЕМ ДОК СЕ СПАВАМ!""!"!!!! 1 :))))

хихихи

Pa jel imaš uopšte u planu masterA?
Mojne da se smaraš....ima i gorih stvari u životu...recimo ono kako je ćale zunuo nogom loptu klincu u facu na Keju... ;D

SAMO DOK SPAVASX????'+'

хаххахахахахахахха одвалијјјјо га!!!! имам свашћа у плановима, само да се покренем.

САМО ДОК СЕ СПАВАМ И ДОК СЕ СПАВАМ У АУТОБУСИМА!"!"

Eto...vi'š da mo'š das smeješ...samo kad 'oćeš ;D
Ćuti, dobro je dok imaš planove. Shvatiš koliko si izgubljen tek kada skapiraš da nemaš planove, da nemaš jebeni cilj pred sobom.

PA TI BALAVIŠ PO PROZORIMA OD AUTOBUSASASASA!!! PERAČU STAKLA!!!!!2