za sebe mogu sigurno da tvrdim da sam samo plod tvoje mašte. Postojim jedino u virtuelnom prostoru gde predstavljam jedan od aspekata tvoje podvojene ličnosti :)))
E, ja bih da vas pitam nešto. Ako se možda sećate vaše mature, u 4. srednje, voleo bih da mi iskucate utiske. Koristilo bi mi za defku koju smišljam. Pa ako ste dobre volje i vijuga. :)
Ja sam prošlo leto proslavio 20 godina... na maturu došao u belom sakou, crnoj svilenoj košulji i crnim pantalonama - bio jedini takav među morem pingvina. Izgledao sam kao negativ celog društva. Što je najgore, ne volim da plešem, a sve ribe su pokušavale da igraju sa mnom jer jedini različit. Za opkladu, to jutro probušio uvo pijan u kafani i nosio minđušu celo veče, a uvo mi nateklo ko tinejdžerov kurac.
Za dva sata sam bio mortus pijan, a na slikama sam sutra video da je moj ortak celo veče igrao držeći me na ramenima...
verovatno najbolji provod u mom životu, mada je pola tih sećanja iz druge ruke - ljudi mi pričali jer tu količinu budalašrina nisu očekivali od učenika generacije :)
I da, after parti u jednom lokalu je bio mnooogo bolji od same proslave...ostao sam sa svojom ekipom do 8h, a posle smo blejali u školi sa pivom do pola jedan:)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
a ja sam došao mnogo kasnije... posle 28 minuta :)
đes Brus, kaj se dešava?
U jebote, evo su ljudi! :raskolačio oči:
Žena gleda VB, pa sam uspeo da otmem komp :)
Čo, nismo mi ljudi, mi smo samo pikseli rasuti po monitoru, pitaj Brusa:)
za sebe mogu sigurno da tvrdim da sam samo plod tvoje mašte. Postojim jedino u virtuelnom prostoru gde predstavljam jedan od aspekata tvoje podvojene ličnosti :)))
Koja? Ja sam ispao još u prvom krugu, a obrisao sam je...
Hhahaha zabagovao sam se, i izbrisao sam. Mislio sam na ovog Maniaka. :)
hahahaha, sad sam se utripovao da nešto nije u redu sa mnom :)
ej Čo, pa meni odložen meč od danas (zbog moje neodgovornisti) za sutra u 22h...kakva sad defka?
Sarkazam, lutko. :)
E, ja bih da vas pitam nešto. Ako se možda sećate vaše mature, u 4. srednje, voleo bih da mi iskucate utiske. Koristilo bi mi za defku koju smišljam. Pa ako ste dobre volje i vijuga. :)
ja sledeće godine slavim desetogodišnjicu velike mature:)
a utisak? pa slušaj 'vako...bilo je kul, pijanka, buxne itd, i skidanje mraka u ortakovm Golfu dvojci:)
Ja sam prošlo leto proslavio 20 godina... na maturu došao u belom sakou, crnoj svilenoj košulji i crnim pantalonama - bio jedini takav među morem pingvina. Izgledao sam kao negativ celog društva. Što je najgore, ne volim da plešem, a sve ribe su pokušavale da igraju sa mnom jer jedini različit. Za opkladu, to jutro probušio uvo pijan u kafani i nosio minđušu celo veče, a uvo mi nateklo ko tinejdžerov kurac.
Za dva sata sam bio mortus pijan, a na slikama sam sutra video da je moj ortak celo veče igrao držeći me na ramenima...
Na istu foru k'o u Americi. Barem na filmovima. Onda nemam šta da definišem. Ustvari, pokušaću ujutru. Ko ga jebe sad.
EDIT: Pa poprilično se sećaš, Bruse. Mora da ti je bilo havarija.
verovatno najbolji provod u mom životu, mada je pola tih sećanja iz druge ruke - ljudi mi pričali jer tu količinu budalašrina nisu očekivali od učenika generacije :)
I da, after parti u jednom lokalu je bio mnooogo bolji od same proslave...ostao sam sa svojom ekipom do 8h, a posle smo blejali u školi sa pivom do pola jedan:)
Pa dobro, jebiga, ne mogu ja to da definišem i pričam o tome dok ne iskusim.
Bruse, ne znam zašto, ali meni je slađe kada mi neko priča šta sam radio sinoć, čega se ja ne sećam. :)
i meni, jebeš provod ako si sve zapamtio - ili nije bilo dobro, ili je bilo još gore...
Odo. Laka noč. :)