Kvaksonska loža - Moćne patke

1. a ja sam došao mnogo kasnije... posle 28 minuta :)

2. đes Brus, kaj se dešava?

3. U jebote, evo su ljudi! :raskolačio oči:

4. Žena gleda VB, pa sam uspeo da otmem komp :)

5. Čo, nismo mi ljudi, mi smo samo pikseli rasuti po monitoru, pitaj Brusa:)

6. za sebe mogu sigurno da tvrdim da sam samo plod tvoje mašte. Postojim jedino u virtuelnom prostoru gde predstavljam jedan od aspekata tvoje podvojene ličnosti :)))

7. Koja? Ja sam ispao još u prvom krugu, a obrisao sam je...

8. Hhahaha zabagovao sam se, i izbrisao sam. Mislio sam na ovog Maniaka. :)

9. hahahaha, sad sam se utripovao da nešto nije u redu sa mnom :)

10. ej Čo, pa meni odložen meč od danas (zbog moje neodgovornisti) za sutra u 22h...kakva sad defka?

11. Sarkazam, lutko. :)

12. E, ja bih da vas pitam nešto. Ako se možda sećate vaše mature, u 4. srednje, voleo bih da mi iskucate utiske. Koristilo bi mi za defku koju smišljam. Pa ako ste dobre volje i vijuga. :)

13. ja sledeće godine slavim desetogodišnjicu velike mature:)

a utisak? pa slušaj 'vako...bilo je kul, pijanka, buxne itd, i skidanje mraka u ortakovm Golfu dvojci:)

14. Ja sam prošlo leto proslavio 20 godina... na maturu došao u belom sakou, crnoj svilenoj košulji i crnim pantalonama - bio jedini takav među morem pingvina. Izgledao sam kao negativ celog društva. Što je najgore, ne volim da plešem, a sve ribe su pokušavale da igraju sa mnom jer jedini različit. Za opkladu, to jutro probušio uvo pijan u kafani i nosio minđušu celo veče, a uvo mi nateklo ko tinejdžerov kurac.

Za dva sata sam bio mortus pijan, a na slikama sam sutra video da je moj ortak celo veče igrao držeći me na ramenima...

15. Na istu foru k'o u Americi. Barem na filmovima. Onda nemam šta da definišem. Ustvari, pokušaću ujutru. Ko ga jebe sad.

EDIT: Pa poprilično se sećaš, Bruse. Mora da ti je bilo havarija.

16. verovatno najbolji provod u mom životu, mada je pola tih sećanja iz druge ruke - ljudi mi pričali jer tu količinu budalašrina nisu očekivali od učenika generacije :)

17. I da, after parti u jednom lokalu je bio mnooogo bolji od same proslave...ostao sam sa svojom ekipom do 8h, a posle smo blejali u školi sa pivom do pola jedan:)

18. Pa dobro, jebiga, ne mogu ja to da definišem i pričam o tome dok ne iskusim.

Bruse, ne znam zašto, ali meni je slađe kada mi neko priča šta sam radio sinoć, čega se ja ne sećam. :)

19. i meni, jebeš provod ako si sve zapamtio - ili nije bilo dobro, ili je bilo još gore...

20. Odo. Laka noč. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.