Kvaksonska loža - Moćne patke

  1. Buksno, Irska je...Ma, nalozen sam na Irsku kao oni iz "Tri karte za Holivud" na Rusiju i Ameriku :)

    Deluje kao kul zemlja. Kada smo igrali sa Irskom pre par godina jedan pijani Irac je zalutao među nas ispred stadiona. Tačnije pao je i onda smo ga mi ubacili na tribinu sa nama. Ali mortus pijan je bio. Kada se malo opasuljio shvatio je gde je ali na kraju je rekao da se tako dobro nije na tribini nikada proveo a i lud je kao struja.

  2. Meni se Cica smucio u vojsci. U sred leta u kantini, ne 'lade pivo, a imaju samo Cicu. Popio sam gomilu vrucih, ali posle toga ni da cujem za njega.

  3. Dzoni, ortak je preko Hospitality kluba ugostio 3 Irca i jednu njinu ridju. Opaljen narod 100 posto. Bili su ovde 12 dana, mislim da sam tada izgubio dve trecine jetre i doziveo sam milion mentalnih orgazama u prici sa njima.

  4. Opaljen narod 100 posto. Bili su ovde 12 dana, mislim da sam tada izgubio dve trecine jetre i doziveo sam milion mentalnih orgazama u prici sa njima.

    Mene je u Grčkoj na Kritu oduševila neka grupa Iraca sa kojom smo blejali jednu noć u nekom klubu. Bilo je do jaja. Skontali smo se odmah. Ludi su skroz ali i mi smo. Tripujem po tom iskustvu i iskustvu drugih ljudi da se sa Ircima odlično slažemo. Naredne dve večeri smo izlazili sa njima jer su bili hotel pored. Svaki klub i pab smo overili. Popili smo more. Ludi a dobri ljudi.

  5. Meni se Cica smucio u vojsci. U sred leta u kantini, ne 'lade pivo, a imaju samo Cicu. Popio sam gomilu vrucih, ali posle toga ni da cujem za njega.

    gde si služio? ja u NS, rečna flotila:)

  6. Totalno mi je bilo neverovatno koliko su slicni nama. Uopste nisu kruti, kako opisuju Britance, skroz otvoreni i blesavi. Kao i mi.
    Buksno, u Zajecaru 3 meseca, pa u Bg-u u Gardi ostatak.

  7. Je l' istina da u mornaricu primaju neplivace? Kao, u slucaju rata duze cuvaju brod.

  8. Totalno mi je bilo neverovatno koliko su slicni nama. Uopste nisu kruti, kako opisuju Britance, skroz otvoreni i blesavi. Kao i mi.

    Ma jok. Nisu takvi uopšte. Slični su skroz. Nas je samo što govorimo tazličite jezike razdvajalo ali to smo prešli bez problema.....

  9. Taj rad. A, bogami, vole i da krkaju dobro. 5 dana sam ih vodio na muckalicu, jeli su je tri puta dnevno, dok se nisu usrali sesti dan :) I, najjace mi je bilo kad je lik izjavio da bi 'ladno ziveo ovde, sve mu odgovara.

  10. Je l' istina da u mornaricu primaju neplivace? Kao, u slucaju rata duze cuvaju brod.

    U jebote, nemam pojma ali zvuči mi kao njihov fazon

  11. To sam i cuo od njih, pa zezam brata Buksnu, posto je mornar :)

  12. Je l' istina da u mornaricu primaju neplivace? Kao, u slucaju rata duze cuvaju brod.

    hahahahah! ko ti to reako? ili me zezaš bre:)
    naravno da moraš da znaš da plivaš

  13. Misliš da je Buxna bio tamo da zadnji čuva brod lolololololo

  14. Vidis da je plivac, on bi prvi zapalio :)

  15. Misliš da je Buxna bio tamo da zadnji čuva brod lolololololo

    ajde da trpamo buxnu malo lololo!

  16. Buksno, sta ste radili tokom vojnog roka? Jel' bilo nekih plovidbi, ili samo vezbe na usidrenom brodu?

  17. dok ste vi kopali kanale tamo negde, moja kampanela nije digla ništa teže od polomnjenog zogera! i to retko kad!
    švercovali opušteno i pivo i vino, rakiju, buxne bez ptoblema! imali bre i soni 2 u onoj sali đe je bio TV!

  18. Jel' bilo nekih plovidbi, ili samo vezbe na usidrenom brodu?

    po pravilu, trebali bar 3x mesečno da isplovimo tim brodićima...nijednom nismo isplovili, kao ni 5 generacija soldžera unazad:) ozbiljno

  19. Tu si u pravu.U Zajecaru sam bas nagrabusio. Ali ovde sam vodio magacin hrane, samo sam citao novine, jeo, pio i isao kuci svako popodne. Mnogo sam voleo da ucenjujem DOF-ove. Oce nesto slatko, a ne pustaju napolje :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.