Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Agi, Ella se smara od dosade na poslu i pizdi što mora da sedi u kancelariji po ovako lepom danu.

2. Kvaktaro, kada ćeš udenuti patku na avatar?

И Елла исто! Имате на 145-ој страни ја мислим. Сад ћу да ископам, па да вам покажем.

3. Ja sam u žalosti, beloj žalosti. Biće patke. :)

4. Само га наравно смањи и стави у горњи десни угао слике.

5. Не могу да смислим дефиницију. Смооооооооооор. А покидао би 100%.

6. Не могу да смислим дефиницију.

Možda su ovo dobre prilike da svi zajedno oblikujemo defku, pa je mlatnemo sa onog United Kwaks of Ducks naloga?

Napravio sam ga, samo još nema avatar :)

P.

7. United Kwaks of Ducks

Е, јел имамо такав неки налог? :D Пошто би било јако занимљиво имати и такав налог.

8. username: UKD
    password: patkejebu

9. Može neko da promeni username, ali da ne bude nešto predugo... mada je i ovo ok, ako avatar bude moćan (radiću posle na tome).

10. da promeni username

Мислим да може само ако си ктитор.

11. Идем да додам нешто на прву страну!

12. Neka neko napravi novi onda, ja ću svakako videti posle šta sa avatarom.

Pisah par strana ranije da bi to mogao da bude zajednički profil, odakle ćemo puštati zajedničke misli proizvedene ovde, ili na nekom kasnijem okupljanju.

13. Jutro, Čo! Informiši se malo unazad, od sinoć imamo patkicu-logo na avatarima :)

14. Pogledajte primer, tj. poslednju rečenicu. Da li autor zaslužuje poziv u grupu?

Poslednjom rčenicom me je kupio :)

15. i mene, ako hoće da pliva neka dođe (iako je grobar :))

16. Е, ај скокните на прву страну, погледајте мој први пост, па ми реците ако треба још нешто (неко) да се дода, ако вас не мрзи. :) Дес Чо брале!

17. Свиђа прва права страна :)

18. Super je prva strana, samo još dodaj...

http://vukajlija.com/recnik/autori/45547
    i
    http://vukajlija.com/recnik/autori/43286

Nemaju patke na avataru, ali su redovno tu i kvakću :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.