Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Taja Patak

Промењено! Морам сад само још да ставим прву реченицу великим словима ОБАВЕЗНО ПРОЧИТАТИ ПРАВИЛА, да би људи прочитали оно доле.

2. Ja da budem mobing patka, ili GSP patka... ne mogu sad da se setim ničeg drugog, pa vi odlučite (ili nešto treće kvaknite) :)

3. Odlična je prva strana! :)

4. Odlična je prva strana!

То волим да чујем. :) Сви предлози су добродошли, патке функционишу као једна ОГРОМНА!

5. Moram na neko vreme da napustim jezerce, uhvatiše me za neki posao ni krivog ni dužnog. Kvaknućemo se još kasnije.

6. Aj da ubacim onu patku na avatara.

7. Aj da ubacim onu patku na avatara.

Чек да ти је донесем овде.

8. Ej nema me sat vremena i vi odmah novu akciju.....prave smo patke
    KVAAAAK

9. Него како! Нема повлачења, НЕМА ПРЕДАЈЕ! КВАААААААК

10. Gotovo. Dugačak avatar, pa se ne vidi dok ne skroluješ. Boles'.

11. Inače odlična je prva strana. Dobro, uvek se može dodati ako zatreba nešto novo....Odlična ideja.

12. Уууу, Чо објаснијо! Огромна патка! Битно је да се види на овом малом аватару макар мало.

13. Ела нам нешто бојкотује патку! :п КВАААААААК! :))

14. Polako, svi će uskoro imati patke na profilima. Svi ! AHAHAHAHAH :zli smeh:

15. Čo, smanji malo patkicu (lol) i bolje je pozicioniraj, da može da se vidi i na ovom mini avataru.

16. Čo, smanji malo patkicu

Ne sviđa ti se ovolika patka?

Ću promenim avatar. Odo da guglam.

17. Пачићи, шта сте се сакрили? :)

18. Ја одо на пљугарету!

19. ocenio sam ti somče, dobar!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.