Video da se ovde pišu defke o Čak Norisu, pa da se upišem, ali kao Baja ne kao šmokljan, uzmem ime Brus Li jer je on tukao Čaka, kucnem, ono zauzeto, ja Bruse Lee, ono zauzeto, ja bruce lee, i ono zauzeto, ja obrišem lee, NIJE zauzeto! Super! Brže bolje se registrujem i ostanem kovrđava patka...
bruce
Video da se ovde pišu defke o Čak Norisu, pa da se upišem, ali kao Baja ne kao šmokljan, uzmem ime Brus Li jer je on tukao Čaka, kucnem, ono zauzeto, ja Bruse Lee, ono zauzeto, ja bruce lee, i ono zauzeto, ja obrišem lee, NIJE zauzeto! Super! Brže bolje se registrujem i ostanem kovrđava patka...
AHAHAHAHAHAHAH a ja se danas nisam ovako grohotom nasmejala, dok ti ovo nisi napisao :DDD
Meni ne moraš da menjaš ništa, ja sam jedini učesnik na bilo kom forumu čiji nik su stidne dlake...
Све је опроштено. Какав би ја то капитен капитенски патака био кад не би својим паткама опраштао велеиздаје? лолололо?
Hahahahaha čuj stidne dlake hahahahhah nikada te nisam gledala iz tog ugla, sad si mi promenio vidike hahahahahahhah
АХХАХАХАХХААХХАХА ИЈАООООООООО
A vidi ovog Đankija, samo ćuti i smeška se :)))
A i Đankija tako zovem :))))
Ma jok. Dobro je i to Đoni, ništa mu ne fali a i Đankiju nekako stoji. I ja ga zovem Đanki.
Smejem se u sebi, mada sad kada bi ustao i rekao glasno "kva" u sred kancelarije, nikog ne bi iznenadio jer navikli su ljudi na svašta od mene.
Еверуоне ловес Ђанки
Ljudi, da vam kažem nešto, meni su pune oči suza od smeha. :) Iskreno, ne pamtim kada sam se ovako slatko smejala :)
P.S. Ta sad bi' vam kaz'la koliko ste mi postali dragi i koliko sam pozitivnija od kada ovako lupetam sa vama...ali NEĆU!!! ;))))
hahahahaha ah, teški su putevi do slave ;))))
Његов надимак значи, уствари...http://www.ishop.rs/upload/thumb800/0029/010880%20Bugatti%20Brushalter.jpg
Nemoj, patke se lako uobraze.
Sigurno si čula da postoje i neke uobražene patke.
Немој! Има да се уобразе ове патке, после нећу моћи да их контролишем. Битно је да патке полако али сигурно долазе до пете странице.
Бруце разоткривен!
Pa to, a ja ne volim saS uobraženim patkama da se družim ;)
I sad meni ostavite poslednji post, a? A ovo mi dođe kao bensedin samo bez prvog n.
Predlažem da nam ovo bude uniforma ako se zakačimo sa nekim drugim patkama i krenemo u rat
http://i56.tinypic.com/2r4nz1u.jpg
TOOO Dzankee, da celim telom grlim dve najmilije stvari na svetu! A još sam postavljen pačijim perjem radi topline i izolacije. Pravi pušap.
Патка Џони и Бусна (како неки зову капитенску патку) су написали ама баш исти одговор. То значи да патке дишу као једна. А то је озбиљан помак!