Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
još to nije 100% sigurno, ali sam s moje strane odradio sve opcije da se osiguram - sad sve zavisi od organizatora, ali mislim da je i njima prekasno za odustajanje...
U svakom slučaju, ponašam se kao da je sigurno i u skladu s tim unapred radujem :)
Ma ne zanima me, ima da dođeš i tačka! :)
A još koliko noći treba da prespavam do oktobra? (što bi ono deca pitala) :)
za sada je to 27/28. oktobar, vikend, nači 96-ti dan sam kod vas :)
Odoh onda brzo da spavam, da mi što pre prođe :)
Prava sreća da sam već otišao pre ovog posta. Odmah bi izleteo komentar: "Stigo Džoni kući?", ovako sam se izvukao bez lajanja :)
i tako...
eto, ja pomalo, ponekad, sve ređe...
Ja se vrn'o! :)
Jesi lepo pocrn'o? :))
Jesam, mlogo lepo :) Bio sam i u Solunu, kupio kožnu jaknu, Converse majicu i novi ranac :3
osvež
Još jedan osvež!
zašto imam sliku papirnog brodića na jezercu i par klinaca koji povremeno dunu u pravcu broda da ga pokrenu...
Upravo to Brus, upravo to...
Dobro ti je izreklamiran ovaj dijamant, ovih dana bi mogao i neki mod da ga odabere :)
Kako to misliš izreklamiran? Ja se ne reklamiram :)
Iskreno, malo mi je zasmetalo što su je predložili čim je izašla...ispašće da je neko šurovanje u pitanju...
Ma jok, otvorio fejs posle sto godina i iskoči mi Džonijev post sa linkom definicije koju ja nisam ni video - zato kažem da je dobra reklama jer je uspela u nameri :)
Malo je gužva na naslovnoj pa ne bih sad da zatrpavam, odabraću je ovih dana jer mi se i inače dopala, nisam ni znao da je i predložena na temi, mada odande često biram.
Džoni reklamira.
Znači svratili ste ponovo u ovaj naš kutak. Nikako da doteramo do 1000 :)
A reci Bruce kakav sam marketinški mag ;)))
Stavio sam jer mi se baš svidela defka, onako skroz, a inače planiram da tako u statusu pišem defke koje su mi baš do jaja.
Čuj, mi svratili. Da nema Elle i mene (i svaka čast Matriksu) ovo bi odavno zatvorio. Ti si taj koji ne dolazi, nema te ni na kafu :)
Bogme ću se ativirati....volEm ovo jezerce, a posebno zimi i s proleća. Ima da se ovde malo više zamlaćujem.