Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Dovla Vicoman - tebra veruj mi, tom liku je bilo lepse nego trandzi lolo
Znam lika koji je u znak protesta protiv bombardovanja srbije hteo da se udavi ispred američke ambasade. Poneo kofu vode i gurnuo glavu. Lik je inače prvak juge u ronjenju dah, obezbedjenje pozvalo muriju, ovi došli i prvo ga pitali 'što je topla voda u kofi?' A lik kaže
brate, ja sam došo da se udavim a ne da umrem od zapaljenja mozga.
Nemoguće je da se čovjek sam udavi bez omče oko vrata. Tako ta potapanja, glava u kadu, i to slično, to je krajnji primjer maloumnika. Organizam ima svoj sistem koji ti ne da da se ubiješ bez "pomoćnih" sredstava.
Tako je, Makaronac.
Ipak u Martinu Idnu ovaj Martin našo foru...zaronio do dna okeana...i posle nije mogao da se vrati...a sve zbog kurve koja ga nije volela stvarno...i dzaba mu što je postao poznat pisac i imo para i poštovanje i sve...kurva...
Iskusno :D
будале
то је један од најболнијих начина за умирање, због пуцања плућа
најаче гурнути чарапу у ауспух и сести у кола, само заспиш
Znam lika što nema kola.
слепац
Kurac slepac, ne izbija iz taksija.
Znam lika koji se usr'o u autobusu (ja)
hahahhahahah
ispricaj svaki detalj toga,matori hahahahahah
+1 hahaha
Ma ništa imao tešku bolest sa sinusima i iz nekog razloga sam se zaputio ka gradu, u međuvremenu se onesvestim u autobusu i userem u isto vreme.
какве везе имају синуси са говнетом
Upala sinusa je vrlo zajebana stvar, ne d'o bog nikome, glava mi bila naduvena a proliv ne znam iz kog razloga imao sam, ali ne bih lagao tako nešto.
ahhahahahahahahahahahahah
МЕНИ ОВА РЕЧЕНИЦА ФАСЦИНАНТНА. НЕКАКО СОЛУНСКА. ИМАО ЈА ТРБУШНИ ТИФУС И БЕЛЕ ВАШИ АЛИ ИЗ НЕКОГ РАЗЛОГА САМ СЕ ЗАПУТИО ПРЕКО АЛБАНИЈЕ ХАХАХАХАХАХАХАХ
Ahahhahahaha
ДРУГИМ РЕЧИМА КОЈИ ЋЕШ БРЕ ТИ КУРАЦ ВАН КУЋЕ АКО ИМАШ ТЕШКУ БОЛЕС? СЕМ АКО НИСИ У 1. СВЕЦКОМ РАТУ КРВ ТИ ЈЕБЕМ ГЛУПУ? ЈА?
Pa brt mislio sam da sam ozdravio, tešku bolest sam imao pa je izgledalo da sam preležao, i kad uđoh u prepun autobus još nije ni harmonikaš ono počelo da me guši, a to mi se nikad ne dešava...