Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
filing saksesful
Upravo sam završio/prešao celu kampanju Warcrafta 3 i Frozen Throne-a nakon 7 dana ne dizanja dupeta od kompa (sem jednog odlaska kod pičke). Aaaahh, lepo je bilo prisetiti se gradiva ^.^
kako je tebi život bedan...
http://www.dodaj.rs/f/1n/QL/4K77ITzn/imag1272.jpg
Primopredaja. Ili predajoprima, svejedno.
ne vredi slika kao dokaz, možebitno je kutija prazna, možda je fotošop, što se nas tiče mogla je unutra biti i Matijevićeva kobaja :)
Kad insistiraš... evo privremeno:
EDIT: Bila fotka sadržaja u ustima, što se moralo cenzurisati.
he, nas misliš prevariti trouglićem trapista :)
NEDAM, NEĆEŠ ME PREVARITI!
http://static.comicvine.com/uploads/scale_super/12/122539/2636967-28025804.jpg
Ovo jedino Agi voli. Mene i poklonodavca je bukvalno naterao da jedemo.
Ali Agijev pogled na slici koja je naprasno nestala (Vučićevci stoposto)... PRAJSLES! :)
Pa nije poknonodavac, pošto je u pitanju trgovina: odabrana za tobleronu.
BLIC ME OSLEPO, šta je problem? :)
Ne sekiraj se, Blic je oslepeo čitave generacije Srba.
Nema odabrana, poklon je bez ikakve nadoknade. Nisam ni ja mogla da verujem, ali tako je.
Čista ljubav i Agijeva mačo harizma :)
Der is stil čru lov.
Tunajt
Pojeo sam upravo još jedan trouglić tunajt :)
Pihh
da nije bela, pa i da ti pozavidim, al pošto je bela, pffff :P