Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja BG nisam pominjao, samo Munze, to je moja Vojvodina :)
Tek si se sad zakopaolololo
To ti misliš, ja samo krećem kampanju za pokrajinske izbore "Kad mi osvojimo vlast u Pokrajini, Munze će biti bezbedniji od BG barem 12,54%"
neko pomenu lepse izgledaju kad se obuju
http://nk_wp_media.s3.amazonaws.com/files/2013/12/12.03.13-Adidas-Springblade-On-Foot-1-620x382.jpg
ono jeste, uopste ne izgleda seljacki, vrlo je šik.
tako izgleda unutrašnjost sobnih vrata kad skočiš na njih pa ih slomiš, ne pitajte otkud to znam :)
To Brus, procentima barataj i nema zime :)
Celte ajde nemoj biti nubara ove em su crvene em lik stoji ko patka
Mislim da bi ja sebi tim patikama obezbedio sigurno mesto u nekoj od institucija sistema, ali ne kao direktor :)
ovaj celtov tužan
ko bohorova sova
to je celtova fotka garant :)
mene ove patike podsecaju na one sto smo se lozili kad smo bili deca, sto kad nagazis a ono svetli, ejebeni vazdusni djonovi, vodeni djonovi i ostala sranja.
nemoj si infantilan bohore
Moguće, on živi blizu odakle su mi patike stigle. A sumnjiv je
Nisam to nikad imao, kad sam ja bio dete patike su bile patike i delile su se na one za školu i one za fudbal :)
realno, deluju ko
kopačke za veštačku travu
il
za rezervne igrače
koje ste vi seljačine. bohore, patike su preslatke:-*
Mi smo se zezali ali ti ga sad pokopa :)
Bruse samo ste ljubomorni pozz
Kosma zna šta valja :*
јел те не би било срамота да то твоје дете обује за ушколу?
sleng +++
bohore, lepom muškarcu sve lepo stoji.
lepoj ženi svaki lepo stoji
lolololo