U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
A to za klimu - navikneš se uvek tamo gde živiš na klimu i onda ti to odgovara. Meni je ovde recimo dugo trebalo da se naviknem na vlažnost vazduha, leti nikad ne idpreko 27-28 stepeni, ali sve preko 25 je kao 35+ u Srbiji. A onda odem negde je baš 35 leti i suvo i ne mogu da dišem fazon.
naviknes se kad je lepo. naviknes se i kad nije lepo, al i dalje ti ladno, jebi ga.
Pa u Oklandu su zime ono tipa kad je najhladnije noću je 2-5 stepeni i to je možda mesec dana tako. Jebote kad sam prvi put otišao u Kvinstaun u sred zime, tamo bilo -10, ja zaboravio sve o zimskom oblačenju, otišao u nekom kožnom mantilu i tankom džemperu i majci ispod, smrzo se za sve pare :)
Kožni mantil nije dobar pogotovo je hladan kad ga obučeš na golo telo
I kožna sedišta u autu i kožni nameštaj uopšte. Ne prija goloj gujsci kad je hladan, a ni kad je vruć. Mora da bude taman.
Kožna sedišta u kolima imaju smisla ako imaš klima na daljinski da je upališ iz kuće
Sad se baš nešto mislim, imao sam možda 20-ak automobila u životu i samo jedan je imao kožna sedišta - Mercedes 280 iz 1973. kojeg sam kupio iz čistog hipsteraja negde '99. Osim potrošnje- neverovatan auto.
Kad procitam reci tipa Okland, Kvinstaun, ne osecam e prijatno, neka jeza po meni
Al zato kad pročitaš Mingacevir, Sumqayit i ostale azerbejdžanske Šapcove, sama suza krene
Haha sačekao te
jeste vala, docekao me.
Če najbolja kombinacije je koža sa strane prevrnuta ili brušena u sredini gde se sedi
Da ne bude crna ako je moguće
I sad pazi priču - kupio sam ga za soma dolara i dve kesice vutre od nekog redneka, nije mu radio jedan cilindar. Odvedem auto kod ortaka mehaničara, on stane na gas i proradi šesti cilandar! Još mi u Mercedesu daju nove AMG kablove za svećice. Auto inače u sjajnom stanju, osim što nije mogao gepek da se otvori i imao je rupu na podu ispred zadnjeg sica. I kadnije čitam nešto o Pol Potu i znači lik he imao isti model, ista boja, znači velika je verovatnoća da sam imao Pol Potovu mečku lol.
Evo sad baš čitam, u Kambodži se sada vozi desnom, ali pre se vozilo levom, tako da im četvrtina vozila i dalje ima volan sa pogrešne strane.
Tako je Bohor jednom jebao ciganku u cmar, ima ciganka i picku i sise i glavu, velika je verovatnoca da je jebao Tejlor Svift.
Pre je Ceca ako je cignka i jebe se u čmar po Balkanu :-D
hehe pa nećemo sad o tome
Hehe šala komika razonoda
Navatala me murija sa 0,37promila, 5k kazna u roku od 8 dana
Zar za to prihvataju umanjenje?
Trebalo bi 3 meseca zabane i nema smanjenja kazne.
Ne seri nismo svi iz nisa pa da mozemo peske sa kraja na kraj grada. Nije naduvao 2 promila, nmg da verujem da neko zaista misli da je problem voziti sa 0.37 alkohola u krvi