U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Upravo sam završio svoj CV, na 3 strane...od sutra je u opticaju. :-)
U prevodu, posle nekoliko meseci premišljanja, domunđavanja sa samim sobom i trtkanja, rešio sam da isplovim iz privatničkih voda i da se zaposlim u nekoj ljudskoj firmi, te da me boli dupe za račune, šta kol'ko košta, zašto i kako...
Idem lepo na posao u firmu, k'o ostatak zemljice u kojoj živim, čekam platu i odmore i boli me spolovilo...
Radostan sam samo tako! :-)
Снимио маџора како једе траву, измонтирао профи у муви мејкеру и воздиго на јутјуб, боли ме курац што је све то ретардирано, мени је до јаја. ЈА, РЕЖИСЕР!
http://youtu.be/A58LbGXdYGU
Cestitke Kurde!
Nasla sam celu diskografiju Bitlsa za 10 evra sa sve notama za iste, sve nozicom u dupe!
@ debeli pacov
Boli ga stomak, garantovano. lololo
Tako moj mačak kad ga boli nešto jede travu. :)
I da se pridružim čestitkama, Kurde, pametna odluka. :)
HAHAHHA PACOV POBEDIJO!
Nego, jesam ja jedini ludak koi je poslusao ceo ovaj mix od marvela?
Od 1:39 pa do kraja mačor jede travu u mraku? :-)
Ма не боли га ништа него воли да пасе, говедо. Ваљда због варења жели на испашу.
Pacove, trava nije uvek "weed" na engleskom.
Grass, brate.
napušavaš mačku, a? :)
Знам да је грасс трава а њеед јебени коров децхатзи, ставио сам тако јер лепше звучи.
Sram te bilo, drogiraš mačku!!!5
Вучице, можда сам код штале, иди провери.
:)
pacove, meni tako veterinar rekao da treba da dajem mački povremeno travu, pa ona dobila neke parazite, život mi se zgadio..čisto te unapred savetujem da kuliraš sa travom, ne znaš da l je čista...
Kurde, čestitam!
Hvala svima koji su mi poželeli sreću i čestitali, a oni koji nisu, mogu da očekuju brisanje po tri najbolje ocenjene definicije i banovanje čim budu stavili zarez na pogrešno mesto! ;-)
Radujem se bre, samo tako... :-)
Evo i ja da ti čestitam Kurde , jes da ne znam ni šta ti čestitam jerbo mi muka da skrolujem al' moram da vam se šupkam dok mi bar jedna defka ne bude odabrana. Znači čestitam ti , i dupe ti ljubim :)
;-))
Jbg...16 definicija. Napiši još jedno triput tol'ko i garantovano upadaš na naslovnu!
Ahaaa , znači moraš da imaš 48 defki da bi završio na naslovnoj. Znači to se po tome gleda , a ne po broju glasova , predlozima , komentarima , prosjeku.. živio sam u zabludi .
Jbg, slab ti minuli rad...
Pa i Fjodor Epileptični Dostojevski, od 16 definicija teško da će da ubode neku za naslovnu, a kamoli ti tako mlad i zelen. :-)
Eto ti ideje za definiciju, idi sad piši, ne davi tu trudbenike moderatore dok se bave "kreiranjem imidža sajta", kako je svojevremeno jedan bivši mod nazivao svoje brljavljenje po Vukajliji... :-)