Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
jest ovo glupost, ne posla mi poruku...
stiže ih olimpijakos polako :)
Kakvu poruku?
ma ovaj komentar... el se to tebi ikad dešava, da klikneš na ovo pošalji, a ipak ne bude poslato?
Dešava se i meni :)
Pozdrav mornari! :)
Gogo, upravo slušam Panonskog mornara...ccc, veštice:)
balašević je zabranjen u mojoj kući...
đe si gogo...
Eto,rekoh ja da imam šesto čulo.. :))
Mada ni ja ne volim Balaševića nešto.. :)
ma on je za mene jedna najobičnija ljudska gnjida, a kao muzičar mi je OK
Nemoj tako buri, pogotovo za to gnjida..i ne znaš čoveka, da si rekao kao muzičara, pa ajde...
Ne znam,ja poštujem svačije delo i trud,ali mom senzibilitetu ne paše ta muzika.
Ko je kakav čovek-to ne mogu niti hoću nekog da menjam.Jednostavno ,ne razmišljam o tome.
Pa evo me ljudi, a vi kako te :))
pazi nato, čovjek koji ode u hrvatsku i kaže da priča na iskrivljenom hrvatskom, tj. srpskom ili onaj koji ode u sarajevo odma poslije rata i kaže da mu je žao što pripada narodu koji je činio zločine za mene može biti samo to što sam rekao... a da ima dobar smisao za humor, ali stvarno :D
zemo pustili te na forum
Ooo,Dube,hraste matori,pa kako si ti? :))
Evo dobro je, nešto sam izgladnio, ali sad ću još malo na spavanje, izdržaće ćuko do sutra u jutro.
Dube, hoće li ti vratiti defku? Znaju valjda da si onda samo malkice prso, ali ne ozbiljno?
Nije jedna definicija, nego dvije, i njima će na dušu, a ja ne pišem dok se ne vrate moje definicije. Bojkotujem :D
Ja mislim ipak da se samospališ :)))
Ne mogu, onda ću da se osjetim na roštilj i izgladniću i onda ću se samospalim gladan, a to ne želim.
Sad sam ja gladna,lopovi jedni! :)P
JOj, ima sutra da smažem dva doručka, i onda i dva ručka i lagano kući, počinje vikend :D