Sad malo manje imam da učim, tako da sam se žestoko bacio na treninge ovih dana. Verovatno sam malo i preforsirao, osećam se pomalo malaksalo... Što se sajta tiče, malo vremena provodim ovde, svratim na kratko. Nekako mi internet postaje dosadan, vidiš da se često dešava da me nekad i nedeljama nema ovde. Šta radiš ti?
I ja ređe svratim, nije ni meni interesantno kao pre, jbg... A inače, učim pomalo, koliko se mora :) Sad će aprilski rok i tako... No, trudim se da uživam u ovom lepom vremenu, dušu dalo za neku šetnju :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Поспала балавурдија.
Forget, rekao bih, nego nema svrhe. :)
Nemo, zdravo i tebi.
Šta radiš ovih dana, Kiko, učiš li ili samo kradeš Bogu dane po sajtu? :)
Sad malo manje imam da učim, tako da sam se žestoko bacio na treninge ovih dana. Verovatno sam malo i preforsirao, osećam se pomalo malaksalo... Što se sajta tiče, malo vremena provodim ovde, svratim na kratko. Nekako mi internet postaje dosadan, vidiš da se često dešava da me nekad i nedeljama nema ovde. Šta radiš ti?
I ja ređe svratim, nije ni meni interesantno kao pre, jbg... A inače, učim pomalo, koliko se mora :) Sad će aprilski rok i tako... No, trudim se da uživam u ovom lepom vremenu, dušu dalo za neku šetnju :)
Кико бре, колико ти имаш година?
Nemo, probaj da pogodiš. :))
Па покушавала сам, али ен одговараш, па те сад вијам овде. :) хајде, буди добар к'о што јеси, па ми реци :)
Pa, eno. Rekao sam ti da samo malo povećaš broj.
Godinu dana stariji od Lakija :))
Evo, i Forget zna. :)))
А Лаки и ја смо рођени истог дана и исте године. :)
Eto, svi smo tu negde ;)
Nemo, imaš 22?
Најн мајн хер.
Spava li se nekome?
Спава или спава?
Meni ovo prvo spava...
Mislio sam SPAVA! Nisam mislio na jebanje. Kad smo već kod toga - kako vaši seksualni životi?
Немам примедби.