Ko poslednji pobednik (116)

1. Zašto je ova tema neaktivna????!!! Koji kurac sad nekome ova tema smeta. Jaoooooo kako ću da vam razjebem sve aktitvne teme...

2. Добродошли у Игре.

3. A zašto? U čemu je stvar?

4. Па не видим по чему се ова тема разликује од осталих у играма, чак је много лошија, чист спем и чет на форуму.
    Постоје много занимљивије и конструктивније игре на форуму од ове смарачке теме.
    С обзиром на то да сад постоји преглед тема у којима сте учествовали нема потребе да стоји у активним. Научите да привлачите пажњу на неки оригиналнији начин, а не спемом.

5. Ja se ne trudim da privlačim pažnju. Ne treba meni ničija virtuelna pažnja. Ovo vam je i bila tema gde može da se spemuje da bi se ostale teme poštedele spema.

6. Супер, онда ти неће сметати што ово више није у ЈАВНИМ активним. Нећу ја спемерима да титрам јајца и на тај начин остале ауторе наводно поштеђујем спема, него да санкционишем оне који спемују.
    Ако неко жели да четује, постоји чет за то.

7. Ko je tražio titranje??? Šta je tu titranje?

8. Da, razlozi su se sada promenili. Da ne postoji sada evidencija o temama, bio bi problem, jer za nas koji učestvujemo ovo i jeste čet. Igra je samo kao neki naslov. Smaranje je za one koji snajperišu.

9. Lesi se vratio kući. Igra se vratila tamo , odakle nikada nije trebala otići - u igre.
    Dobro jutro :-)

10. Tako je Dio, ponovo smo na pravom kanalu!

11. i naravno sad je opet zanimljivo :-))

12. Do jaja je mylyce što ni na jednoj drugoj temi nema spema, ova tema baš kvari koncepciju idiličnog foruma :)

13. Ovako imam utisak kao da sam konačno dobila dozvolu da zatvorim vrata od svoje sobe :)

14. Stavi ključ u bravu, Nato, da ne mogu ni da gvire :)

15. A ključ ne, kako bi ušli drugari? Ovako bar neće da ulaze slučajni prolaznici.

16. Nisam mislio da ključ okreneš... samo da ga staviš u bravu kao zaštitu od neželjenih pogleda.

17. Dobro jutro, drugari! :))

18. Muškatla, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))

19. Peđice, nema te, pa te nema! :(

20. Znaš i sama koliko sam ranije preterivao, pa je to valjda jednog trenutka moralo malo da se izniveliše... da se vratim u realnost :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.